Nerođeno dijete mrtvo
Foto: Pexels

Roditelji su se šokirali kada su im liječnici objavili da je njihovo nerođeno dijete mrtvo, no istina je bila potpuno drugačija. 

Candace i Dennis Gaines kažu da su oduvijek htjeli veliku obitelj. Već imaju dvoje djece te su počeli raditi na trećem djetetu. Nekoliko pokušaja rezultiralo je spontanim pobačajem dok Candace napokon nije uspjela ostati trudna.

Par je bio oduševljen dok Candace nije počela osjećati grčeve i krvariti nakon osmog mjeseca trudnoće.

Žurno je odvezena u bolnicu gdje je napravljen ultrazvuk, a tada su joj rekli da ne mogu čuti otkucaje srca njihovog djeteta. Beba ujedno nije narasla niti malo od njihovog zadnjeg pregleda prije dva tjedna.

Par se nadao čudu

Drugi ultrazvuk je donio iste rezultate, ali je par imao nade da će se dogoditi čudo. Dennis je rekao kako je u srcu znao da će njegova beba biti u redu, čak i nakon što su im doktori rekli da se trebaju pripremiti i za treći pobačaj. Dennis je rekao doktorima da pričekaju i da ponovno naprave ultrazvuk.

Posljednji ultrazvuk otkrio je nešto čudesno – njihova je beba imala zdrave i snažne otkucaje srca. Dijete se rodilo potpuno zdravo, nazvali su ju Grace, te je izrasla u zdravu djevojčicu baš kako su njezini roditelji predvidjeli.

VIDI OVO: Molitva u trudnoći

Priča ovoga para uskoro je postala vrlo popularna, a čitatelji su počeli dijeliti svoje čudesne priče o trudnoćama.

„Moj sin je isto ‘čudo’. Nakon četiri pobačaja bila sam u 20-om tjednu trudnoće kada sam dobila grčeve i počela krvariti. Doktori su rekli da sam ponovno imala spontani pobačaj te su rezervirali termin za carski rez slijedeće jutro. Moj muž i ja molili smo se cijele noći te sam inzistirala na još jednom ultrazvuku prije operacije, i našli su otkucaje srca. Moj sin je sada u 22. godini svoga života i sav je moj ponos,“ komentirala je jedna od čitateljica na portalu Little Things.

„Rekli su mi da mi je dijete umrlo, nisam htjela učiniti ništa. Beba se nije micala niti joj je srce kucalo. Ali vjerovala sam da su u krivu i bila sam u pravu, moje dijete sada ima 27 godina“, dodala je druga čitateljica.