NaslovnicaVideoLiječnik opisao što se događa neposredno nakon smrti

Liječnik opisao što se događa neposredno nakon smrti

Doktor B.J Miller liječnik je u domu za nemoćne u San Franciscu. On radi s terminalno bolesnim pacijentima kojima se bliži kraj života te pomaže ublažiti njihovu patnju. 

Kada je 1990. godine bio na fakultetu BJ je preživio užasnu nesreću, ali je izgubio tri uda. On se sada oslanja na proteze kako bi mogao raditi. Pravo je čudo što je uopće bio preživio. 

To traumatično iskustvo je navelo BJ-a da postane liječnik te da se bavi palijativnom skrbi.

VIDI OVO: Što Biblija kaže da se događa odmah nakon smrti?

2017. godine BJ je u emisiji Oprah odlučio progovoriti o onome što se događa neposredno nakon smrti, a odnosi se na trenutak prijelaza koji se događa u tijelu.

„Bio sam u blizini ljudi koji bi umrli usred mog razgovora s njihovim bližnjima“, rekao je, „Bilo je to kao – bili su tamo, a odjednom ih više nije bilo“. 

VIDI OVO: Duh Sveti vam govori: Pazite! Sad je pravo vrijeme, sad je dan spasenja!

Njegove riječi će vas možda iznenaditi, a možda će vam otvoriti pogled u potpuno novi svijet i odnos prema životu i smrti. 

Ako želite sigurno umrijeti, danas možete odlučiti o svojoj vječnoj sudbini. Hoćete li biti s Bogom u vječnosti ili odvojeni od Njega? Izbor je na vama! Isus danas želi biti tvoj Spasitelj ako mu dođeš u pokajanju i vjeri da je On umro za tebe na križu. Nakon smrti nema pokajanja!