Majčina molitva za kćer s cerebralnom paralizom je čudesno odgovorena

Bog je odgovorio na majčinu molitvu za kćer s cerebralnom paralizom. Sada ima posebna kolica i Bibliju koja je preobrazila život cijele obitelji.

Angela je rođena u Peruu s cerebralnom paralizom i hidrocefalusom. Njezina je obitelj bila jako siromašna te su se suočavali s diskriminacijom u lokalnim bolnicama kada su dovodili kćer na terapije i testiranja.

Majka se molila za pomoć te ju je čudesno primila od strane humanitarne organizacije „Wheels For the World“. Preko te organizacije Angela je dobila posebna kolica i Bibliju koja je preobrazila život njihove obitelji. 

Kada je Angela rođena, njezina je majka nakon šest mjeseci saznala da je bolesna. Bila je tužna, ali je prihvatila da joj je to Bog dao, te je za nju Angela bila Božji blagoslov, njezin anđeo. Uskoro je Angeli dijagnosticirana cerebralna paraliza i hidrocefalus. 

U bolnici su ih slali kući govoreći im da se vrate kada budu imali novca. 

Angelina se majka mučila svaki dan, nije imala novca ni za kolica za svoju kćer koja su joj bila potrebna no svaki se dan molila Bogu da joj pošalje pomoć. Rekla je: „Jedino ćeš mi Ti poslati pravu osobu u pravo vrijeme. Ili mi pronaći način da nabavim kolica za svoju kćer.“

Dodala je: „Tako sam se molila i kroz teškoće koje sam imala. Nadala sam se da će se moja želja jednog dana ostvariti“. 

Humanitarna organizacija joj je tu želju i ostvarila slanjem personaliziranih kolica i prevedene Biblije. 

Majka je rekla da je jako sretna što sada ima kolica jer može voditi Angelu svuda sa sobom, a prije ju je morala ostavljati kući. Zahvalna je za priliku da vodi kćer gdje god da ide zbog novih kolica. Vjera joj je osnažena jer sada zna da Bog sluša njezine molitve. 

NAJNOVIJE!