Majka je s dvije kćeri završila na ulici

Vremena su postala teška za Erin Harrison te se našla s dvije blizanke, bez doma. Neko vrijeme se činilo da im se život nikada neće popraviti. 

Četiri je godine Harrison radila u McDonaldsu i usporedno odgajala svoje dvije kćeri. 

Kada je stanodavac podignuo stanarinu, Erin više nije mogla plaćati svoj dom. Tada se našla na ulici sa svoje dvije kćeri. Uskoro nije mogla platiti ni hotel tako da je živjela u automobilu sa svojim kćerima. 

Umjesto da se poslije škole odveze sa kćerima kući, one bi ostajale u automobilu. Tada se pojavila policajka Heather Kolke i pokucala joj na prozor. 

Harrison se uspaničila jer se bojala za svoje kćeri. Tada je Harrison upitala policajku je li u redu da ona i njezine kćeri spavaju u autu na parkiralištu škole. Kolke je ostala šokirana. Ona je samo htjela pomoći obitelji koja je plakala u autu. Sada je znala koja je njihova priča. 

Majka je s dvije kćeri završila na ulici 1

VIDI OVO: Djevojčica je nazvala policiju, kad je policajka stigla do njene kuće, počela se smijati

Kolke je odmah djelovala. Na Facebooku je objavila u kakvoj je situaciji obitelj Harrison. 

Ljudi su jako brzo počeli donirati novac kako bi si obitelj mogla platiti hotelsku sobu dok malo ne stanu na noge. 

Kolke im je te večeri našla ugodnu sobu u kojoj mogu prespavati. Ujedno je skupljeno dovoljno novca da mogu u njoj boraviti neko vrijeme. Sljedećih nekoliko dana je provjeravala obitelj Harrison da vidi kako se snalaze. Tada je saznala da je približava rođendan djevojčica. Otišla je u policijsku postaju i organizirala im malenu proslavu. 

VIDI OVO: Vozač je primijetio policajku kako sjedi na cesti, a kada se približio ugledao je tužan prizor

Kako se Harrisonina priča širila, jedan je vlasnik malog poduzeća, Eddie Azrem, čuo za njih. Odlučio je pomoći im novčanom donacijom, a ujedno je pozvao i druge vlasnike poduzeća da učine isto. Azrem je za nekoliko dana skupio preko 2500 dolara za Harrison i njezine kćeri. Uskoro je Harrison uspjela naći novi dom za svoju obitelj. 

Sada je obitelj Harrison ponovno na sigurnom zahvaljujući dobroti policajke Kolke i zajednici divnih ljudi.