NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMajka ostavila dječaka rođenog bez nosa da umre, a danas izgleda ovako

Majka ostavila dječaka rođenog bez nosa da umre, a danas izgleda ovako

Roditelji su ga dočekali kao prokletstvo i ostavili u bolnici da umre.

Majka je ostavila dječaka rođenog bez nosa i spojenih nogu da umre, no Bog je djelovao u srcima bračnog para koji ga je posvojio. 

Dječak Adam rođen je 18. rujna 2011. godine u Indiji s teškom tjelesnom deformacijom, bez nosa, slijepljenih prstiju, s rascijepanim usnama i nepcem, spojenih nogu, a roditelji su ga dočekali kao prokletstvo i ostavili u bolnici da umre.

Dijagnosticiran mu je Bartsokas-Papas sindrom, stanja od kojih većina beba umre dok je još u maternici ili ubrzo nakon rođenja, ali to nije bilo ono što je Bog htio.

U vrijeme kada je rođen u bolnici su radili bračni par psihijatar Raja i medicinska sestra Jessica Poyler, koji su, kada su vidjeli nesretnog dječaka, odlučili posvojiti ga.

Do danas je Adam preživio mnogo operacija koje su mu život učinile kvalitetnim i ljepšim. Operirao je očne kapke, usne i nepce i sad može normalno jesti, spavati zatvorenih očiju, a iz ušiju i nosa su mu izvađene ciste, dok mu je u jedno uho ugrađena cjevčica kako bi bolje čuo.

VIDI OVO: ”Bog nas je usrećio s ovom djecom”: Bračni par posvojio petero braće i sestara kako ne bi bili razdvojeni

Ali njegov život nisu samo operacije. Od kad je posvojen, okružen je ljubavlju svojih roditelja, a postao je veliki brat dva dječaka.

Poslije operacije nepca počeo je govoriti, a najviše se voli smijati. Naučio je kretati se, iako mu je najdraže puzanje.

djecak-roden-bez-nosa
Foto: Facebook

Adamova borba, ustrajnost i ljubav koju su mu pružili njegovi roditelji, suočavanje s medicinskim izazovima i sposobnost da se raduju malim stvarima primjer su da medicina može pogriješiti.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Jessica je mnoge noći provela moleći se za Adama, kao i dane u bolnici u potrazi za odgovorima i njegovim izlječenjem, ali kako kaže, i pored toga, njihov život je prelijep.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

“Patnja ne ubija radost, nego je jača. Adamovo postojanje je opravdano jer mu je sam Bog dao život. Čeznem da ljudi vide koliko stvari Adam može sam učiniti. Njegov život je čudo”, rekla je njegova mama Jessica.