Majka petero djece bila je spremna na smrt, no anđeo ju je uzeo za ruku

Majka petero djece je bila spremna na smrt. Otišla je na stanicu skočiti pod vlak, no tada ju je njezin ”anđeo čuvar” uhvatio za ruku.

Život ponekad može biti vrlo mračno putovanje. Ako nismo oprezni lako je pasti u depresiju ili gore, misli o samoubojstvu. Jedna je žena bila na tom putu dok ju njezin „anđeo čuvar“ nije uzeo za ruku. 

Očaj je suprotno od nade. Žena u svojim tridesetima, a ujedno i majka petero djece, našla se u Cannoli stanici u Dublinu. Zašto? Kako bi si oduzela život. 

Žena, pod pseudonimom „Alice“, otišla je na stanicu te je planirala skočiti pod vlak. 

Alice je bila očajna zbog gubitka svoj najstarijeg sina i zlostavljanja koje je pretrpjela od strane svog rođaka. Tu je večer propustila svoj vlak i to ju je dovelo do ruba. Prije nego je došla na tu stanicu bila je u Garda stanici. 

Za Dubline Live je rekla: „Imam PTSP zbog godina zlostavljanja unutar obitelji te sam popila bocu gina i dobila napadaj. No, čuvar me je odveo na stanicu da se otrijeznim“. 

Nakon nekog vremena na stanici, Alice je krenula kući. Tu je noć otišla u Connolly stanicu, no propustila je svoj vlak. To je shvatila kao znak. 

„Posljednji je vlak otišao, propustila sam ga, autobusi nisu vozili zbog COVIDA. To sam shvatila kao znak da je vrijeme da odustanem“, rekla je. 

VIDI OVO: 5 znakova potencijalnog samoubojstva koje trebamo prepoznati

Alice je bila spremna skočiti. No tada se netko pojavio sa samo jednim zahtjevom. Njezin „anđeo čuvar“ ju je htio uhvatiti za ruku. Alice je pružila ruku i počela plakati. 

Bila je to jedna žena. Pitala je Alice kako se zove. Pričala je s njom dok se Alice nije smirila i odmaknula od tračnica. 

Alice je saznala da se ta žena zove Sarah. Osjetila je povezanost s njom koju je imala samo s jednom osobom u životu, sa svojom dadiljom. 

„Ona je bila jedina majčinska figura koju sam imala. Prije nego je umrla često je govorila da će se vratiti kad god ju budem trebala, i da joj dam ruku, a ona će ukloniti sve moje brige“, Alice je rekla o svojoj dadilji. 

Sarahina dobrota je dodirnula Alice na vrlo dubok način. 

Sarah je nazvala hitnu i ostala s Alice te je propustila svog vlak. Alice je uzela Sarahin broj, ali ga je slučajno izgubila. Sada javno traži svog „anđela čuvara“ kako bi joj mogla pravilno zahvaliti. 

„Zahvaljujući njezinoj dobroti moja djeca sada imaju majku. Zahvaljujući njoj mogu vidjeti da u svijetu postoje dobri ljudi i mogu vidjeti put do sreće“, rekla je. 

Baš kada se osjećamo iscrpljenima, kada osjećamo da je kraj, Bog može ući u naš život i sve obnoviti. 

NAJNOVIJE!