majka prijavila sina policiji
Foto: Facebook

Sandy Gribble, majka s Novog Zelanda, je prijavila sina (3) policiji odlučivši na njega primijeniti odgojnu metodu zbog koje joj mnogi roditelji čestitaju.

Nakon izrazito lošeg dana, koji je Sandy komentirala na Facebooku kao dan kad je njezin trogodišnjak Lachie odlučio testirati sve granice koje su ikad bile postavljene, bijesna i iscrpljena ga ja poslala u krevet, prenose 24sata.hr.

Kako se od jutra ružno ponašao, mama mu je prvo zabranila odlazak na plivanje, a kasnije ga i kaznila “kratkim odmorom” da razmisli o svojem ponašanju. Napomenula je da je bez obzira što ima samo tri godine, “njezin sin jako napredan i inteligentan dječak, kojeg se ne smije podcjenjivati”, piše Daily Mail.

Ubrzo se uputila u njegovu spavaću kako bi provjerila je li zaspao i doživjela šok.Njezin sin nije bio u krevetu. Potrčala je prema širom otvorenom prozoru i pogledala na ulicu.

Istrčala je van samo u donjem rublju i potkošulji, bila je izvan sebe sve do trenutka kad ga je spazila kako hoda niz ulicu.

PROČITAJTE: Dječak (13) ismijavao djecu jer nose jeftinu odjeću: Majka ga je naučila lekciju koju nikada neće zaboraviti

– Trčala sam niz ulicu (ne mogu vjerovati da sam čak uspjela i trčati) i osjetila olakšanje kad sam ga vidjela živog i zdravog. Najviše sam se bojala da ga je udario auto – prisjeća se Gribble.

– Nikad nisam mogla zamisliti taj hod srama koji mi je priuštio. Vrištao je i plakao: ‘Ti si kakica, ogromna kakica, više nisaaaaaam tvooooj prijatelj!”, dok je sve više susjeda otvaralo prozore kako bi vidjelo što se događa na cesti – nastavlja Gribble.

Želeći ga naučiti lekciju, dosjetila se kako bi mu mogla pokazati u koliku opasnost se doveo te je nazvala lokalnu policijsku postaju.

– Dobila sam pozornicu Lisu koja se nasmijala na moju ideju te mi je rekla da je trenutačno mirno u postaji i da slobodno dođemo.

Ubrzo se cijela obitelj našla u policijskoj postaji, gdje su malom Lachieju policajci objasnili koliko je opasno to što je napravio i što mu se sve moglo dogoditi. Dali su sve od sebe kako bi mu pokazali koliko je opasno bježati od kuće.

– Nakon svega što se dogodilo taj dan, on je shvatio! Htjela sam da shvati koliko opasno je to što je napravio i njegov mozak, star samo 1216 dana, je stvarno shvatio da je cesta opasna za malo dijete i da nije napravljena za bebe i polugole mame, te da je trebao slušati mamu i otići u krevet – napisala je Sandy.