Majka se začudila kada je usporedila sliku s ultrazvuka i svoju novorođenu bebu
Foto: Facebook

Jedna majka se začudila kada je usporedila sliku s ultrazvuka i pozu u kojoj je njezina beba spavala pa je to odmah podijelila sa svima.

Naša su djeca predivna malena bića koja nas svaki dan iznenade. Njihov prvi osmijeh, smiješak i koraci nešto su predivno. No, jedna je majka primijetila nešto neobično o pozi u kojoj je njezina beba spavala te je to odmah podijelila sa svima.

Sada njezino otkriće obilazi svijet te će vas sigurno ugodno iznenaditi i nasmijati.

Sarah Kelleher podijelila je svoje otkriće na Facebooku. Nije mogla ne smijati se dok je tipkala opis:

„Otišla sam na prvi ultrazvuk sa 18 mjeseci te je uslikana svaka kost u tijelu moje bebe. Izgledao je malo kao krampus ili kosturko. Kada sam vidjela ponovnu snimku sa ultrazvuka u 39.-om mjesecu mislila sam da je moja beba preslatka, ali iskreno, bilo mi je drago što nema rogove sudeći prema prvoj slici. Neobično je dobiti tako jasne slike tako kasno u trudnoći, ali žena koja je radila ultrazvuk je bome znala kako navigirati maternicom. Jako smo sretni što smo dobili te slike.

Foto: Facebook

Najprije nisam uočila poveznicu sa slikom ultrazvuka kada sam vidjela moju bebu kako spava s podignutim rukama. Nakon nekoliko tjedana vidjela sam sliku ultrazvuka na frižideru moje svekrve te me je tada pogodilo.

On još uvijek to radi. On je i dalje potpuna ‘hladovina’.

Stavila sam dvije slike jednu do druge te sam se iznenadila koliko su slične – do najmanjeg detalja. Odlučila sam napraviti objavu na Redditu jer sam mislila da bi i drugi uživali u nečem tako neobičnom. Ujedno je jako lijepo imati neki kontakt s vanjskim svijetom dok se brinete za novorođenče. Ponekad se čini da ne postoji ništa drugo osim mene, moje bebe, mojih grudi i trosjeda.

Vrlo opuštena beba

Moj mi je sin zaista promijenio život. Ponekad ga pogledam i plače mi se jer ga neopisivo puno volim. On je jako opuštena beba. Nahranite ga, promijenite mu pelene i pomazite ga i on je sretan. Moja majka kaže da moj suprug Ross i ja ne znamo koliko smo sretni što je on takav.

Imao je anemiju i jako dugu žuticu prvih mjesec dana svog života zbog čega se odmara pod plavim svijetlom. Svaki drugi dan smo išli kod liječnika kako bi provjeravali njegovu krv te smo jednom morali dva dana ostati u bolnici, ali on je sve to hrabro podnio.

Sada ima gotovo 3 mjeseca te polako počinje prelaziti iz faze novorođenčeta te se želi igrati i komunicirati s okolinom. Njegov tata obožava smišljati pjesme za njega i svirati mu te uvijek pokušava u pjesme staviti sve što se rimuje s njegovim imenom.

Svaki put kada mi se nasmiješi ja se otopim. Srce mi je eksplodiralo kada je neki dan ispustio svoj prvi smjeh. On je zaista opušten kako i izgleda. Uvijek nastojimo predvidjeti što mu treba tako da nikada nema razloga za plakanje. Smatramo se sretnima te pokušavamo ne uzimati olako ove trenutke humora.

Foto: Facebook

Jedva čekam vidjeti u kakvo će se dijete pretvoriti ova beba. Ne mogu dočekati da čujem boju njegovog glasa. Moj suprug je svirao gitaru mom trbuhu dok sam bila trudna te sam bila u jednom mjuziklu u drugom tromjesečju tako da smo znatiželjni je li to utjecalo na njega. I naravno, jedva čekam da prvi put kaže ‘mama’“.

Od trena kada su mu se razvile ruke, Sarahin je sin spavao u jednoj pozi. Ona nije mogla vjerovati da mu je navika iz utrobe ostala i kada se rodio – pravi je maleni slatkiš.