Majka je zamolila liječnika da se pomoli za dječaka

Majka Danielle Edmonds zamolila je liječnika svog djeteta da se moli s njom za njezino dijete i tada je svjedočila čudu od Boga.

Rođen tri mjeseca prerano u siječnju 2021., maleni DJ je proveo 484 dana u bolnici i na rehabilitaciji nakon što mu je dijagnosticirana iznimno rijetka i po život opasna urođena srčana mana koja je sprječavala protok krvi iz dvije donje klijetke srca u pluća i druge dijelove srca. tijelo. Njegov brat blizanac umro je još u maternici.

DJ-evi roditelji vjeruju da on ne bi preživio da nije bilo snage molitve i nevjerojatnih zdravstvenih ustanova u sjeveroistočnom Ohiju.

Za DJ-evu majku, Danielle Edmonds, njezino je dijete Božji dar i pravo čudo od bebe.

“Nisam znala hoću li ikada dovesti svoju bebu kući. Od jedne bolnice do druge”, priča Edmonds. “Bio je poput tobogana od početka. U startu sam znala da je on moje čudo jer je preživio”, dodala je.

Prema dr. Hani Najmu, voditelju pedijatrijske i srčane kirurgije za odrasle na Klinici Cleveland, “Dvije arterije [DJ-a] umjesto da nastaju, svaka od njih iz različite klijetke, obje su nastale iz iste klijetke. Dakle, desna klijetka ima dva izlaza, a lijeva klijetka nema izlaz.”

Majka je shvatila da jedino Bog može spasiti dječaka

Nakon što je saznala za dijagnozu svoje bebe, Edmonds je shvatila da jedino Bog sada može spasiti DJ-a. Znala je da se mora osloboditi svojih strahova i briga te prepustiti Bogu da kontrolira tešku situaciju u kojoj se nalazi.

“Pitala sam ga [dr. Najma] da se pomolim s njim prije nego mi uzme sina. Rekla sam mogu li se pomoliti tako da vas uhvatim za ruke? A on nije razmišljao o tome ili čak ni ne znajući za njegova vjerska uvjerenja… Samo mi je pružio ruke,” prisjeća se Edmonds.

Prema dr. Najmu, DJ je bio najmlađi pacijent ikada u svojoj dobnoj skupini koji je primio “ventrikularni prekidač”. Operacija je bila uspješna te je promijenila dječakov život i DJ je sada u najboljem mogućem zdravstvenom stanju.

“Bila mu je plava boja oko očiju i oko usana. Ali kad se vratio s operacije na otvorenom srcu bio je rumen”, kaže obitelj.

Mali DJ sada sretno napreduje i čak je naučio slikati selfije te jako voli tehnologiju. Pod stalnom je njegom i tijekom godina će biti podvrgnut čestim liječničkim pregledima.

Slavimo Boga za čudesno iscjeljenje i oporavak malog DJ-a i pridružujemo se slavlju njegovog života s obitelji. On je dar i blagoslov po svakoj definiciji te riječi!