Malena Mia je bila s majkom u parku, nakon nekoliko minuta bila je mrtva

Malena Mia je tog dana bila s majkom u parku u australskom Brisbaneu. Nakon nekoliko trenutaka bila je mrtva.

Petomjesečna beba po imenu Mia iz australskog Brisbanea preminula je od posljedica napada svrake koji se dogodio u parku u tom gradu u nedjelju, piše Daily Mail.

Za vreme nesreće, mala Mia je bila s majkom Simon u parku, koja ju je pokušala zaštititi od agresivne ptice. Ona se, naime, sagnula kako bi s djetetom u naručju pokušala izbjeći svraku, ali se u tom trenutku saplela i dijete je nezgodno povrijedilo glavu prilikom pada, navodi se na stranici Go Fund Me.

Liječnici joj nisu uspjeli spasiti život

Mala Mia hitno je prebačena u bolnicu, ali liječnici joj nažalost nisu uspjeli spasiti život.

Otac Jacob i majka Simon ne mogu se pomiriti sa smrću svoje kćerke, a fondacija Go Fund Me pokrenula je inicijativu prikupljanja sredstava za organizaciju pogreba bebe.

VIDI OVO: 20 predivnih vrsta golubova za koje nismo znali da postoje

Djevojčicina tetka je u dirljivoj objavi na stranici spomenute fondacije napisala kako su Mijini roditelji stalno brinuli o njoj i kako su joj nesebično pružali ljubav.

– Radost koju je Mija donijela svima nama se ne može opisati riječima, ali smo je svi osjetili u srcu – navela je ona.

Problem s pticama

Na žalost, ovo nije prvi put da stanovnici Brisbanea imaju problem u parkovima s pticama.

Prije nekoliko dana zabrinuti prolaznik objavio je upozorenje da “pomahnitala svraka često terorizira ljude u ovom parku” i toplo je preporučio da izbjegavaju šetnju po ovom mjestu jer je više puta bio svjedok napada svrake, gdje se događalo da poneki čak budu i krvavi od posljedica napada.

Pomolimo se za ovu obitelj koja je doživjela nesvakidašnju, tešku tragediju!

NAJNOVIJE!