NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMama je vidjela sina kako kleči i moli se u trgovini, a...

Mama je vidjela sina kako kleči i moli se u trgovini, a onda je uočila zid iznad njega

Okrenula se kako bi ga potražila, a našla ga je na mjestu gdje je najmanje očekivala.

Majka se uplašila misleći da se njezin sin izgubio. Kasnije ga je vidjela kako kleči i moli se u trgovini ispred zida. 

Jedan od najgorih trenutaka u životu bilo kojeg roditelja jest kada se okrenu na javnom mjestu, a njihovog djeteta odjednom nigdje nema. Taj užasan osjećaj kada ne znate gdje vam je dijete može biti stresan, pogotovo u velikim trgovinama kao što je Walmart.

Jedna majka je kupovala u Walmartu te je dobila isti taj užasan osjećaj da se njezin sin izgubio, no, na sreću, njezina je priča završila na neočekivan i jako divan način.

Našla ga je na mjestu gdje je najmanje očekivala

Okrenula se kako bi ga potražila, a našla ga je na mjestu gdje je najmanje očekivala. Njezino je dijete bilo na prednjem ulazu u trgovinu, klečao je ispred postera za nestalu djecu i molio se za njihov siguran povratak kući.

Veliko srce njezinog malenog dječaka je svima otopilo srca kada je priča prvi puta objavljena u Teksasu 2017. godine. Nedavno je fotografija tog dječaka kako se moli ponovno počela cirkulirati društvenim mrežama.

Jedan od opisa fotografije je slijedeći: „Morala sam otići u Walmart. Okrenula sam se da provjerim da je moj sin pokraj mene. Umjesto da je bio uz mene pronašla sam ga kako kleči ispred plakata za nestalu djecu i kako se moli za njih.“

I had to run into Walmart. I turned around to make sure my son was next to me. Instead of finding him by my side I…

Objavljuje 89.5 KVNEUtorak, 18. srpnja 2017.

VIDI OVO: 13-godišnji dječak s posebnim potrebama svaki dan moli jednu molitvu

Fotografija je objavljena i na Facebook stranici Bring Aubrey Home jer je Aubrey Jayce Carroll jedno od nestale djece na tom plakatu. Carroll je nestala u ožujku 2016. godine. Nadamo se da će molitve ovog dječaka pomoći da Carroll i mnoga druga nestala djeca, budu pronađena.

Hvala ti što se moliš za nestalu djecu

„Ne znamo tko je ovaj dječak, ali mu želimo zahvaliti što se moliš za nestalu djecu“, napisano je na stranici, „Dotaknuo si nam srce. Da znamo tko je ovaj dječak rado bismo mu osobno zahvalili.“

Mnogo ljudi na društvenim mrežama je pohvalilo tog dječaka što je prava inspiracija ljudima da budu otvoreni o svojoj vjeri i podsjetnik da se u teškim vremenima treba okrenuti Bogu.