Nitko nije znao od koje bolesti boluje djevojčica (3), a onda je Bog potaknuo majku na otkrivanje dijagnoze

Maria Garcia iz Floride zahvaljuje Bogu što joj je spasio život njezine kćeri. On je pomogao da njezina kćer dobije pravilnu dijagnozu kada nitko nije znao što joj se događa. 

3-godišnja Leilani bila je vrlo nestabilna na nogama te je padala čim bi pokušala hodati. Većina je mislila da je riječ o koroni dok je djevojčica ležala u bolnici. 

„Osjećali smo se bespomoćno jer nismo mogli ništa učiniti, a kada smo došli u bolnicu, ni oni nisu ništa mogli učiniti“, rekao je Anthony Patrignani, Leilanin otac. 

Maria je počela pretraživati Internet te je pronašla bolest koja je odgovarala simptomima njezine kćeri. Pitala je liječnike je li moguće da njezina kćer ima vrstu raka gušterače. 

„Rekla sam liječnicima što sam pronašla, a oni su se složili i rekli da su i oni to pomislili“, dodala je Maria, „Ne znam kako sam ja to uspjela pronaći, sam Bog mi je pomogao.“ 

Liječnici su trebali posebnu opremu kako bi pokušali pronaći tumor. U blizini je takvu opremu imala samo jedna bolnica i to u Philadelphiji. 

VIDI OVO: Molitva za zdravlje: Ovako trebate moliti za ozdravljenje

Zbog pandemije nisu mogli prevesti Leilani u tu bolnicu kako bi mogli pokušati pronaći tumor. Bili su na pola puta prema bolnici kada su dobili poziv da se moraju vratiti jer su na snazi mjere zaštite. 

Obitelj je tako čekala mjesecima, a Leilanino se stanje pogoršavalo. Na Badnjak je Leilani napokon otišla na operaciju gdje je uklonjeno 40% njezine gušterače. 

Kirurg Scott Adzick je kasnije rekao: „Prije toga sam napravio samo oko 20 vrsta takvih operacije kod djece, a ona mi je bila najmlađi pacijent. Možda je i bila najmlađa zabilježena osoba s takvom bolesti. Postoji izreka da ako spasite dijete, onda ste spasili cijeli život te mislim da se to odnosi na nju.“ 

Od operacije je prošlo mjesec dana, a malena Leilani se dobro oporavlja zahvaljujući Bogu koji je vodio njezinu majku k pronalasku prave dijagnoze.