Ova djevojka je živjela na samo 3 JABUKE dnevno – 8 mjeseci! Pogledajte kako sada izgleda…

Victoire Macon Dauxerre ima prilično zanimljivu ispovijest. Naime, u vremenu kada je pripremala svoje ispite odlučila je napraviti pauzu i otići u kupovinu sa svojom mamom.

Nije ni slutila da će taj dan biti prekretnica u njezinom životu! Dok su bili u kupovini, zaustavio ju je predstavnik poznate agencije za modele.

Odlučila se pridružiti toj agenciji te pala na sav taj glamur i sjaj koji kruže oko svijeta mode. Međutim, čim je ušla u svijet mode, njezin život se naglo promijenio.

Kako bi stala u veličinu za koju su iz agencije htjeli da ona nosi, morala je da izgubiti skoro 22 kilograma u samo 2 mjeseca. Počela je jesti samo 3 jabuke dnevno i piti mineralnu vodu tijekom dana.

Foto: aufeminin.com
Foto: aufeminin.com

Jednom u tjednu mogla je pojesti komad piletine ili ribe. I, uspjela je u svom naumu. Veličina joj je odgovarala i uspješno je odradila reviju, a to joj je omogućio da radi za prestižne brendove širom svijeta.

U vrlo kratko vrijeme bila je među top 20 modela u svijetu. Ali, ovo je samo jedna strana medalje. S druge strane, postala je anoreksična, puls joj je oslabio, kosa joj je opadala i patila je od osteoporoze.

Također je priznala da je tokom intervjua, znala često grickati nešto kako bi to vidjeli novinari, ali čim se kamere isključe, otišla bi u toalet kako bi povratila to što je pojela.

Foto: lamodealafrancaise.com
Foto: lamodealafrancaise.com

Kako je vrijeme prolazilo sve je više bila usamljena, nesretna i depresivna i potpuno se izgubila u tom svijetu, a nakon 8 mjeseci posla čak se pokušala i ubiti.

“Nitko me nije razumio i svi su mi govorili kako imam život koji drugi mogu samo sanjati, ali ja sam bila vrlo nesretna”, kaže ona.

Foto: Vraiment.CA
Foto: Vraiment.CA

Zbog svih tih posljedica odlučila napustiti posao modela. Danas, Victorie ima 23 godine i napisala je knjigu koja govori o pritisku na modele da budu mršave i o užasnom stavu dizajnera prema modelima.

NAJNOVIJE!