Mark Wahlberg: „Vjera u Boga čini me boljim čovjekom.“

Mark Wahlberg je progovorio o svojoj vjeri u Boga te je za časopis Square Mile rekao da je njegova veza s Bogom „najvažniji“ dio njegova života. 

„Svaki se dan molim i trudim se ići u crkvu svaki dan. Vjera u Boga čini me boljim čovjekom“, rekao je. 

Glumac, producent i bivši reper kaže: „Ona je najvažniji dio mog života. Molim se da ispunim svoju namjeru i budem što bolji muž i otac.“

Mark Wahlberg vjera
Snimka zaslona

Mark Wahlberg kaže da mu je vjera u Boga pomogla u karijeri

Wahlberg ujedno daje zasluge za svoju karijeru upravo vjeri. Napustio je popularni bend New Kids on the Block nakon samo tri mjeseca u kasnim 80-ima. No, nastavio je karijeru u serijama kao Marky Mark i u Funky Bunchu.

Ujedno je glumio u nekoliko velikih filmova, bio je nominiran za Academy Award te je bio izvršni producent za seriju Entourage djelomično baziranu na nekim njegovim iskustvima. 

„Nikada ne bih uspio promijeniti svoj život i imati uspjeh i ljubav koju imam u svom svijetu da nije vjere“, rekao je. 

Wahlberg je odrastao u Bostonu te je kao tinejdžer bio ovisan o kokainu. Nekoliko je puta bio uhićen te je optužen za pokušaj ubojstva kada je imao samo 16 godina. Kasnije je rekao: „Učinio sam mnogo stvari zbog kojih žalim te sam zasigurno platio za svoje greške.“ 

Mark Wahlberg katolik
Snimka zaslona: Facebook

Mark Wahlber je odgojen kao katolik

No, odgojen je kao katolik te kaže da mu je njegov bivši svećenik, otac James Flavin, pomogao da život dovede na pravi put. Rekao je da je Flavin jedina osoba „koja nikada nije odustala“ od njega. 

„Uvijek je bio tu za mene, tijekom dobrog i lošeg. Tada je bilo više lošeg nego dobrog. No uvijek je imao vjeru da ću se promijeniti. On je prvi prepoznao glumca u meni“, rekao je Mark. 

Wahlberg sada ima obitelj; oženjen je za modela Rheu Durham te s njom ima četvero djece. 

„Postaje kompliciranije kako odrastaju. Kada postanu tinejdžeri vjerujem da će meni i suprugi biti pune ruke“, rekao je, „No divno je gledati ih kako odrastaju i razvijaju se. Pokušavam biti s njima što više mogu i biti otac za kojeg znaju da ih voli svim srcem i dušom.“ 

PROČITAJTE JOŠ: