VRIJEME APOKALIPSE: Masovna migracija muslimana pretvorila ulice Francuske u smetlište

Pariz koji poznajete, volite i pamtite s reklama, filmova ili brošura više ne postoji.

Iako nijedan dio Pariza ne izgleda kao romantični kliše iz holivudskih filmova, neki dijelovi grada sada podsjećaju na postapokaliptičnu scenu iz antiutopijskog trilera, piše portal Now The End Begins.

Ove slike, slikane skrivenim fotoaparatom anonimnog Francuza u Avenue de Flanders blizu metro postaje u Parizu, pokazuju razarajuće efekte nekontrolirane ilegalne masovne migracije mladih afričkih muškaraca u Europi.

Da se ne vidi promet, scena sa slike bi lako mogla biti mjesto snimanja filma – ili sirotinjski kvart u Mogadishu. Ulice su preplavljene smećem, trotoari prekriveni smećem, otpadom i madracima, na tisuće Afrikanaca tvrdi da je ulica njihova – spavaju i žive u šatorima kao beskućnici.

Ako nema obližnjih toaleta, uriniranje i defekacija na otvorenom su normalan prizor. Na desetke tisuća ilegalnih imigranata beskućnika, neprijavljenih ili onih koji čekaju na aplikaciju za azil, troše svoju energiju ubijajući vrijeme u gradu.

Iako su njihovi izgledi za odobravanje azila kao afričkim državljanima slabi, oni se nadaju da će biti donesena odluka koja će im donijeti stan, blagostanje i učiniti Francusku njihovom domovinom.

Uvjeti su skroz poražavajući

Policija je odustala od pokušaja da kontrolira ova područja, ostatak Francuza izbjegava ove dijelove grada po svaku cijenu, zločini i silovanja bujaju, a skoro su u medije dospjele i vijesti o tuči i nemirima blizu metro postaje.

Ako se nastavi sadašnja situacija i Francuzi postanu manjina u svom glavnom gradu i čak i šire, scene kao ova bi se mogle proširiti i na područja koja posjećuju turisti, zauvijek mijenjajući posljednje romantične dijelove Pariza, koji se uklapaju sa slikom koju većina ljudi ima na umu kada se sjete ovog poznatog grada.

NAJNOVIJE!