Medicinske sestre pjevaju djevojčici koju je Bog ozdravio od raka

Iako su liječnici rekli da djevojčica neće doživjeti svoj 2. rođendan, Bog ju je ozdravio, a medicinske sestre su se okupile kako bi to proslavile.

U dirljivom videu koji je postao internetska senzacija, medicinske su sestre pjevale maloj djevojčici dok je napuštala svoju posljednju kemoterapiju. Ona se zove Molly Hughes, ima samo 21 mjesec, i čudesno je pobijedila rak 4. stadija.

Molly je imala samo 4 mjeseca kada su joj dijagnosticirali neuroblastom, rijedak tumor koji pogađa živčane stanice.

PROČITAJTE: Majka nikada neće zaboraviti ono što su medicinske sestre učinile nakon što je rodila mrtvu bebu

Liječnici su rekli roditeljima da njihovo dijete možda neće doživjeti svoj 2. rođendan. No ova se mališanka borila 130 dana kemoterapije. Čak i kada su joj kemoterapije uništavale apetit i energiju, ona se i dalje borila.

Bog je poslao čudesno ozdravljenje

Napokon, 15 mjeseci nakon dijagnoze roditelji su primili telefonski poziv kojeg su čekali. Liječnici su objavili da je curica gotova s terapijama!

To je bio radostan događaj za sve, a mama Chelsea svoju je sreća podijelila na internetu riječima: „Naš je Bog STVARNO dobar!!! Hvala svima na molitvama!!!!“

PROČITAJTE: ONA JE MOJ ANĐEO: Medicinska sestra pjeva umirućoj pacijentici koja boluje od raka

U dirljivom videu medicinsko osoblje stoji oko male Molly, a sestre počinju pjevati slatku pjesmu o kraju njezinih terapija.

Pjesmu su otpjevale na melodiju Macarene, što je dalo veseli štih ovom događaju punom slavlja.

NAJNOVIJE!