Misica raznježila svijet: Na koljenima ljubi majku, a razlog je predivan

Tajlandska misica je raznježila svijet nakon što je pala na koljena kako bi poljubila majci stopala, a razlog je lekcija svima nama. 

Khanittha Phasaeng (17) vratila se u rodno selo na Tajlandu kako bi se zahvalila majci na svemu što joj je pružila.

Nekoliko dana prije toga je pobijedila na izboru za miss na Tajlandu, a slika na kojoj se vidi kako djevojka sa blještavom krunom i visokim štiklama kleči na koljenima i ljubi majci noge brzinom svjetlosti je obišla svijet – i dirnula čak i najtvrđa srca.

Njezina majka ju je sama odgojila, sve vrijeme skupljajući i reciklirajući smeće kako bi zaradila novac i osigurala Khanitthi sve što joj je potrebno.

Skromna misica nije zaboravila tko je zaslužan za njezin uspjeh

Ona je vremenom izrasla u pravu ljepoticu, koja je sada za to i dobila krunu – ali nije zaboravila tko je zaslužan za njen uspjeh.

VIDI OVO: POŠTUJ OCA I MAJKU: Koje blagoslove u naš život donosi poštivanje roditelja?

Ne skidajući blještavu krunu s glave, misica se sagnula na koljena i poljubila majci stopala, i to sve pored kanti za smeće, pored kojih su njih dvije godinama provodile dane.

Ovo se smatra najponiznijim znakom zahvalnosti na Tajlandu, a slika je postala pravi hit čim je objavljena na internetu.

Khanittha je izjavila za lokalne medije kako je nimalo nije sramota što se bavi recikliranjem otpada da bi zaradila za život.

– Sve što danas imam, imam zahvaljujući mojoj majci. Ona i ja zarađujemo za život baveći se poštenim poslom, pa zato ne vidim čega bih se stidjela – rekla je skromna misica.

Ova fotografija je nastala 2015. godine, no predivan je podsjetnik koliko trebamo biti zahvalni našim roditeljima