Mladi to čine svakog vikenda, a ona je objavila svoju fotografiju kako bi ih upozorila što im se može dogoditi ako nastave!

Studentica novinarstva iz američke Nevade Hanna Lottritz (21) popila je pet puta više od onoga što je legalni limit za vožnju pod utjecajem alkohola u SAD-u i nakon toga je pala u komu.

Dogodilo se to u noći kad je s prijateljima išla na koncert. A o detaljima iz stravične noći danas piše na svom blogu.

Hanna se natjecala sa svojim prijateljima u tome tko može popiti više viskija iz boce, a da ne stane. Nakon što je ispila bocu, svojim je prijateljima rekla da je dobro, ali dogodila joj se blokada i prestala je disati.

Traumatično buđenje iz kome

Iduće čega se sjeća je bilo buđenje iz kome. Imala je cijev koja joj se spuštala niz grlo, a ruke su joj bile svezane kako je ne bi izvadila. Liječnici su joj rekli da joj je mozak nije na ništa reagirao, odnosno da nije reagirala ni na verbalnu, ali ni na bolnu stimulaciju. Patila je od akutne respiracijske insuficijencije i akutnog trovanja alkoholom. Cijev iz grla su joj izvadili nekoliko sati nakon buđenja, a potom su je liječnici upitali je li alkoholiziranjem pokušala počiniti samoubojstvo. To joj je pitanje dokazalo, kaže, da je bil au zaista ozbiljnom stanju.

Hanna tvrdi da joj je slučaj u potpunosti promijenio mišljenje o alkoholu i da danas umjesto izlazaka i alkoholiziranja rođendane slavi uz večeru i možda čašu vina.

IZVOR:Net.hr

NAJNOVIJE!