Mladić iz Splita je sreo uplakanu staricu – svi pričaju o onome što je učinio

Mladić iz Splita je na ulici sreo uplakanu staricu koja je izgubila novac na putu. Sada svi pričaju o predivnom djelu koje je učinio. 

Redakciji Dalmatinskog portala javila se djevojka koja je javno željela zahvaliti mladiću koji je danas pomogao njezinoj baki.

Naime, žena je u Ulici Domovinskog rata u Splitu krenula platiti račune za režije u pošti, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac koji je ponijela izgubila negdje po putu.

Mladić ju je upitao zašto plače

Nesretnoj ženi nije preostalo ništa drugo nego zaplakati nasred ulice. U tom trenutku naišao je mladić koji ju je upitao zašto plače. Kada mu je objasnila, on je zbrojio račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

VIDI OVO: Mladić ju je htio silovati, no ona je tri puta uzviknula ime Isus

“Kaže da ju je nasmijao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi”, kazala je unuka.

Mladić je, opisuje ga, u kasnim 20-im ili ranim 30-im godinama, ima smeđu, dužu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s bijelim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

“Hvala ti od srca! Želim ti puno zdravlja i sreće”, poručuje nepoznatom dobročinitelju mlada Splićanka.