Mladić je trebao pomoć oko prosidbe djevojke, a za pomoć se obratio njenoj baki

Mladić je želio pomoć oko prosidbe i znao je kome se obratiti — 90-godišnjoj baki svoje djevojke!

Upoznajte Pontusa Gitselova iz Växjöa u Švedskoj. On je 27-godišnji kreditni analitičar koji je upoznao 27-godišnju rođenu Chicago i spisateljicu Emmu Noyes putem aplikacije za spojeve u prosincu 2021.

Njih su dvoje u to vrijeme živjeli u Los Angelesu i tamo je počelo njihovo udvaranje. No, s vremenom su otputovali u njegov dom u Švedskoj i vratili se u Chicago kako bi upoznali svoje obitelji.

Pontus je uspostavio posebnu vezu s Emminom 90-godišnjom bakom. Žena se od milja zove Gramsie, ali je u političkim krugovima Indiane poznata kao senatorica Virgina Blankenbaker. Služila je u Senatu države Indiana od 1981. do 1996. godine.

Pontus nikada nije upoznao baku i djeda, pa je prihvatio gospođu Blankenbaker kao svoju.

Rekao je : “Ona ima jako veliko srce i jedno je od najljubaznijih ljudskih bića koje sam ikada upoznao.”

Dakle, kada je Pontus napisao pjesmu za Gramsie povodom njezina 90. rođendana i zamolio Emmu da ga snimi kako joj je čita, to je imalo potpunog smisla.

Baka pomaže kod bračne ponude

Obitelj je bila na slavljeničkom izletu u Dallasu, a video prikazuje Pontusa kako ispraća Emminu baku u prekrasan prostor u sklopu hotela u kojem su odsjeli. Primijetite kako je gospođa Blankenbaker živahna i fit!

Pontus uzima Gramsiene ruke u svoje i čita pjesmu koju je napisao samo za nju, a Emma uhvati trenutak u kojemu mogu uživati ​​godinama u budućnosti. Gramsie se čini dirnutom – i ona je razvila ljubav prema Emminom dečku. Zatim, bez upozorenja, Pontus usmjerava pozornost na Emmu.

Iz džepa izvuče malu kutiju i klekne. Gramsie, nesvjesna ovog dijela Pontusovog plana, sklapa ruke! Ona shvaća što se događa. Emmi treba malo više vremena. Mislila je da je cijela scena o njezinoj baki, ali njezin pametni, dragi dečko imao je drugo iznenađenje – ovo samo za nju!

Snimka se na trenutak izgubi usred bjesomučnih pitanja, smijeha i zagrljaja, ali možemo vidjeti kako će ispasti ova nježna prosidba puna ljubavi! Emma je više nego oduševljena. Ona ima prsten, snop cvijeća, budućnost sa svojom “najboljom prijateljicom” i sve to mora podijeliti sa svojom posebnom bakom!

Par planira vjenčanje u srpnju 2024. godine, a mi im želimo obilje Božjeg blagoslova u zajedničkom životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Noyes (@emmanoyesmaybe)

NAJNOVIJE!