Mladić umro nakon što je skočio u jezero
Snimka zaslona: YouTube

Jedan je mladić umro nakon skoka u jezero u sjevernoj Georgiji, a sada njegovoj obitelji očajnički trebaju naše molitve.

Život može biti bolno i teško iskustvo, zadajući jedan udarac u trbuh za drugim. Koliko god život mogao boljeti, vjerojatno ništa ne boli više od gubitka bliskog prijatelja ili člana obitelji. Bez obzira na okolnosti, to je uvijek razoran udarac.

Obitelj u Georgiji treba Božju utjehu i sve molitve koje mogu dobiti nakon smrti Thomasa Shepharda Milnera, 24-godišnjaka, navodi Fox 5.

Thomas je uživao u jezeru Lanier u sjevernoj Georgiji kada se dogodila tragedija. Mladić je skočio u vodu s pristaništa, ali tada je krenulo po zlu.

Fox 5 javlja da je Thomas nakon što je ušao u vodu počeo vrištati. Jedna je osoba pokušala izvaditi Thomasa iz jezera, ali nije uspjela.

Susjedi su potom čamcem došli do Thomasa. Jedna je osoba tada skočila u vodu i pokušala ga spasiti. Ali ta je osoba osjetila ono što su opisali kao osjećaj pečenja i strujni udar, piše Newsweek.

Thomas je stradao od strujnog udara.

Osoba koja je priskočila Thomasu u pomoć otišla je do obale i isključila struju iz nepoznatog izvora te se vratila u vodu.

Nakon što je Thomas izvučen na obalu, njegov ujak je izveo manevre za spašavanje života dok nisu stigle ekipe hitne pomoći. Thomas je prevezen u bolnicu, gdje je kasnije proglašen mrtvim.

Thomasova majka, Martha Milner, rekla je za Fox 5 da je njen sin dobra i nježna duša.

Fox 5 u svom izvješću dodaje da je pristanište jezera, staro tek nekoliko godina, opremio strujom ovlašteni električar.

Kakva apsolutno razarajuća tragedija izgubiti nekoga tako mladog, s toliko života pred sobom. Neka Bog utjehe i iscjeljenja dotakne ovu obitelj dok hodaju ovom mračnom dolinom.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare