Mladić je prišao starici, a jedan prolaznik je snimio što je učinio

21-godišnji mladić je prišao starici i pomogao joj da prijeđe preko leda, a njegovo je dobro djelo kamerom snimio jedan prolaznik. 

Pravi test nečijeg karaktera odvija se iza kulisa. 21-godišnji Isaiah Mcintrye je pokazao da dobra djela nisu stvar prošlosti kada je pomogao starici da prijeđe preko leda, a njegovo je dobro djelo kamerom snimio jedan prolaznik. 

8.12. Isaiah je pomogao starijoj ženi kako bi mogla otići u trgovinu. Sve je započelo kada je Isaiah vidio kako se starica kliže i muči kako bi prešla preko sleđenog dijela ceste, a uz to je nosila štap i veliku torbu. 

Isaiah je izašao iz svog automobila i pitao ju treba li joj pomoć nakon čega joj je pomogao da prijeđe preko leda na stazu. Starica mu je zahvalila, a on je nastavio sa svojim danom. No, njegovo je dobro djelo snimio jedan prolaznik te je snimku objavio na Facebooku. 

VIDI OVO: Molitva u potrebi: Konkretne molitve u svakoj potrebi

Starica kojoj je mladić pomogao je 93-godišnja Marjorie Moore koja je taj dan svoju djecu bila uvjeravala da vani nije pretjerano hladno i da ima samo malo leda. 

Starica se prisjetila tog događaja: „Bio je to mladić… zahvalila sam mu i rekla da je jako dobar i pristojan.“ 

Isaiah je ostao iznenađen svim lijepim komentarima koje je primio zbog svog dobrog djela te je rekao: „Ne reagiraju svaki dan ljudi pozitivno jedni na druge.“ 

Starica je dodala: „Mnogo je jako dobrih ljudi. Čak i kada idem u kupovinu uvijek me netko pita treba li mi pomoć s nošenjem namirnica ili ulaskom u automobil. Mnogo je dobrih ljudi.“ 

Budimo i mi jedni od njih.