Mladić se bacio sa 17. kata zbog kredita
Foto: Facebook

Mevsudin Murtić (24), koji se usred dana bacio u smrt sa 17. kata u zeničkom naselju Blatuši, na očajnički čin odlučio se zbog loše financijske situacije, tvrde njegovi susjedi.

“Vjerujte, susjedi su ga hranili. Na Sudu su sad sakupljali novac za njegovu sahranu. Tužno”, govore susjedi.

Najteže mu je pala tužba koja je stigla zbog dugova koji su ostali iza njegove majke, točnije kredita, koje on nije imao odakle da vrati.

Policija zatekla pismo u kojem je napisao tri rečenice

“Stigla mu je tužba od banke da vrati dug. Navodno je dobio presudu sa Suda, trebao je izgubiti stan. Policija je u stanu zatekla papir na kojem je uspio napisati tri rečenice žalbe. Vjerojatno ga je to dotuklo, što gubi stan, nije više mogao pa je skočio kroz prozor stana”, objasnio je susjed.

PROČITAJTE: Je li samoubojstvo neoprostivi grijeh?

Murtić je, kako se saznaje, živi u stanu s majkom, koja je, uslijed teške bolesti, preminula prije dvije godine. Otac ih je ostavio saznavši da je njegova majka u drugom stanju.

“Majka mu je radila na Prekršajnom sudu. Nažalost, išla je na hemodijalize, ali je prije dvije godine preminula. Imao je polubraću i polusestre, ali nisu bili u kontaktu”, tvrde susjedi, prenosi Espreso.

Budući da je imao svega osam razreda škole, a da je ostao sam, Murtić nije znao kako dalje kroz život. To ga je, govore susjedi, ubijalo.

Na zahtjev obitelji nije rađena obdukcija.

Koliki danas žive bez nade poput ovog mladića. I kada mislimo da nema izlaza, postoji Bog koji želi pomoći.