Mladoženja iznenadio mladenku uključivši njezine učenike u ceremoniju vjenčanja
Snimka zaslona: Instagram

Mladoženja je iznenadio svoju buduću ženu uključivanjem njezinih učenika s Downovim sindromom u njihovu svadbenu ceremoniju.

Vjenčanja su lijepi i često emotivni događaji. To je kada dvoje ljudi stoji pred Bogom, svojom obitelji i prijateljima, razmjenjujući zavjete i obvezujući se da će ostati zajedno bez obzira što im život priredi.

Uz takvo značenje koje se pridaje sklapanju braka pred Bogom i svjedocima, potpuno je jasno i razumljivo zašto netko može postati emotivan. To je doslovno događaj koji mijenja život.

U snimci objavljenoj na društvenim mrežama, mladoženja je iskoristio često zanemaren i običan dio vjenčanja kako bi rasplakao svoju mladenku dok su zajedno stajali pred oltarom. Uključio je mladenkine učenike s Downovim sindromom kao cvjećare i nositelje prstenja.

Razumljivo, kada je mladenka shvatila što se događa, odmah je zaplakala. Djeca su obukla svoju najbolju svečanu odjeću dok su hodala i susrela svoju učiteljicu i njenog budućeg supruga pred oltarom.

Ali dijete nije samo ostavilo svoje cvijeće i predalo prsten i sjelo. Video prikazuje mladenku i mladoženju u interakciji s djecom te im zahvaljuju na sudjelovanju u njihovom velikom danu.

To je tako lijep i dirljiv trenutak. Čak bi i najbezosjećajnija osoba imala poteškoća da ne zasuzi na taj slatki i ljubavni prizor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Thirdeye Healers (@3rdeye.healers)

“Straha u ljubavi nema, nego savršena ljubav izgoni strah; jer strah je muka i tko se boji, nije savršen u ljubavi.” (1. Ivanova 4,18)

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare