NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMladoženja je zamolio svog mlađeg brata da održi govor – na njegovo...

Mladoženja je zamolio svog mlađeg brata da održi govor – na njegovo su priznanje potekle suze

Bio je to jedan od najboljih govora na vjenčanju ikada.

Mladoženja je zamolio svog mlađeg brata, koji je bio i kum, da održi govor. Na njegovo priznanje su mladoženji i gostima potekle suze.

Predivna je mladenka sjedila pokraj svog jednako zanosnog mladoženje, Georga, na njihovom vjenčanju dok su čekali kumov govor.

Mlađi brat mladoženje, Anthony, imao je tu posebnu čast te ju je uzeo jako ozbiljno.

Izgledao je jako zgodno u svom smokingu te je bilo jasno da su njih dvojica braća. Anthony je imao mnoštvo kartica za pomoć u govoru, ali ih nije trebao; savršeno je odradio svoj posao.

Gosti su vikali, pljeskali, navijali i brisali suze dok je Anthony dijelio razne priče s njima. Bio je to jedan od najboljih govora na vjenčanju ikada te je tu snimku pogledalo više od milijun ljudi.

Rekao je da zna kada je njegov brat upoznao svoju pravu ljubav, svoju srodnu dušu. Bila je to osoba koju će voljeti do kraja života.

„Taj se trenutak za Georga dogodio prije 25 godina kada je upoznao mene.“

Snimka zaslona: YouTube

Anthony je naglasio da mu je velika čast biti kum svom bratu. Pohvalio je brata što se na to odlučio jer je odluka zaista bila dobra, napomenuo je.

„…zato što napokon priznaje svakome od vas da ja zaista jesam najbolji.“

Dao je kompliment mladenki Nicole da je jako lijepa. Također je naglasio da i mnogi drugi gosti zaista lijepo izgledaju.

„Drago mi je vidjeti da su se neki od vas zaista potrudili lijepo izgledati.“

Anthony je opisao kako su on i njegov brat bili potpune suprotnosti dok su odrastali. George je bio „pametan i ambiciozan, a ja sam bio zaigran i uvijek spreman za šalu.“

„On je bio vrlo sportski nastrojen, a ja sam bio (a i dalje jesam) stvarno zgodan.“

Priznao je da su se mnogo svađali. George je bio veći, pa su mu roditelji zabranjivali da udari Anthonyja dok se svađaju.

„Tako da sam to iskorištavao i mučio ga kad god sam mogao, a sada se zbog toga ispričavam. No imali smo dobrih vremena, igrali smo nogomet u dvorištu, igrali bismo hokej sa Jessijem i Jameyjem ili bismo napravili teren u našem podrumu i igrali se vojnika. Nikada neću zaboraviti te uspomene koje dijelim s mojim bratom.“

Anthony je prvi put upoznao Nicole još u srednjoj školi. Bilo mu je drago što ga ona nije uspoređivala s Georgem kao što su mnogi drugi učenici i učitelji činili.

No ona je ujedno bila i jako dobra osoba koja ga je prihvatila takvog kakav jest, podijelio je George. Iznenadio se kada je jedan dan stigao kući s fakulteta, a Nicole je sjedila na njegovom omiljenom mjestu u kući te je otkrio da su Nicole i George u vezi.

Ujedno je to bilo vrijeme kada je on postao još bliži svom bratu, a Nicole je bila jedan od razloga zašto se to dogodilo. Oni su ga pozivali s njima na spojeve te se nikada nije osjećao kao višak.

„Sjećam se jedne večeri kada smo se poslije zajedničke večere vozili po gradu, smijali smo se i bilo nam je odlično. U tom sam trenu znao da će Nicole biti jako dugo s nama. Ona je mog brata činila sretnijim nego sam ga ikada vidio. Mogu iskreno reći da smatram da si ti, Nicole, razlog zbog kojeg smo George i ja tako bliski sada. Zadnje četiri godine smo ja i moj brat postali jako bliski. I dalje se svađamo, ali ih drugih razloga. Puno se svađamo jer se i puno volimo.“

Snimka zaslona: YouTube

Imali su jedan značajan trenutak u praonici automobila prije vjenčanja. George se okrenuo Anthonyju i rekao mu: „Drago mi je što smo postali tako bliski.“

„Želim da znaš da sam ja uvijek na tvojoj strani. Uvijek sam bio i uvijek ću biti tvoj najveći obožavatelj.“

Anthony je je priznao da se uvijek ugledao u Georga i da mu se uvijek divio. Tada je zaželio dobrodošlicu Nicole u njihovu obitelj te je ohrabrio goste da nazdrave novom paru zajedno s njim.

Njegov govor je jedan od najboljih koje ste mogli čuti. On je kombinacija anegdota, humora i prave ljubavi te je čak izmamio paru suze na lice. Svaka čast Anthonyju na divno obavljenom poslu!