Molili su za mentalno bolesnog sina 15 godina – sada je potpuno zdrav

Mladi muškarac, koji je patio od mentalne bolesti, potpuno je zdrav nakon što su se njegovi roditelji 15 godina za njega molili Bogu. 

Graham, sin Lore i Michaela Cottone, dijagnosticiran je s ADHD-om kao dijete. Zbog toga je bilo vrlo izazovno odgajati ga. Kada je imao između 10 i 12 godina obolio je i od Aspergerovog sindroma, bipolarnog poremećaja i depresije. 

S 13 godina je počeo pušiti marihuanu i rezati se kako bi smanjio osjećaj tjeskobe. 

Imao je živčani slom te je boravio u bolnici za mentalno oboljele

Također bi često započinjao požare u kući te je čak udario svog oca u glavu. Završio je u zatvoru te je imao živčani slom. Sljedeće dvije godine je bio ili u zatvoru ili u bolnici za mentalno oboljele. 

U međuvremenu se Lore počela moliti za izlječenje mentalne bolesti svog sina. 

„Bože, daj Grahamu da Te iskusi“, molila bi. 

Kada je Graham izašao iz zatvora otišao je u Colorado te je ponovno završio u bolnici. Njegovi roditelji su se nastavljali moliti. 

VIDI OVO: Mentalne bolesti kod djece: 5 ranih znakova koji ih otkrivaju

„Rekla sam Bogu ‘on je Tvoj i uvijek je bio Tvoj. Jako ga želim ići spasiti, ali znam da si me Ti ovdje doveo s razlogom i uklonio s njegova puta. I trebam vjerovati tome. Molim te pomozi mi da ga pustim i da Tebe pustim da učiniš što je potrebno za njega’“, molila se majka te je zaspala. 

Dva je tjedna kasnije dobila poziv od Grahama, rekao joj je: „Mama, sve sam izgubio. Znam da nikoga nisam znao tisućama kilometara, ali sam poznavao Boga.“ 

Imao je viziju pakla te mu se Bog obratio

Navodno je Graham imao kontakt s Bogom dok je putovao u Sacramentu. Imao je viziju pakla te mu se je Bog obratio. Pokazao mu je kako bi mu život izgledao ako ga On izliječi i kako bi izgledao ako ostane na trenutnom putu. Bog mu je dao izbor. 

Ono što se sljedeće dogodilo pravo je čudo. Samo Bog može učiniti tako čudesnu stvar.