Koristite ovu molitvu ako ste udovac i osjećate se usamljeno

Ako ste udovac i osjećate se usamljeno ova molitva će vas nadahnuti da otvorite svoje srce pred Bogom.

Bože Svemogući, moje je srce rastrgano na tisuću komadića. Nemam se kome obratiti osim Tebi. Najbolje znaš koliko sam volio svoju suprugu i koliko mi je značila. Tvoja Riječ kaže da si Ti Bog svake utjehe, da si blizu onima čija su srca slomljena. Izliječi moje srce od sve ove boli koju nosim u njemu i pomozi mi da prihvatim odlazak moje supruge. Svakog trenutka me podsjeti da smo na ovoj zemlji samo hodočasnici i da je naša domovina na nebu gdje ćemo vječno živjeti s Tobom i našim najmilijima koji su umrli u vjeri.

Ali, Bože, srce mi se slama zbog moje djece. Toliko su voljeli majku, a sada je više nema. Iskreno, ne znam kako im pomoći da se pomire s njezinom smrću. Molim Te, brini se za njih i budi im Otac, jer ti si Otac siročadima. Neka tvoja dobrota zauvijek bude nad njihovim životima.

Pouči me svojim putovima da mogu živjeti u skladu s Tvojom voljom. Vodi me u pravom smjeru i zaštiti moju djecu i mene od neprijateljskih spletki. Ti si moja obrana; čuvaj moju djecu i mene od zamki koje su nam postavljene. Blagoslovi nas mirom svaki dan i daruj nam snage da izdržimo sve što prolazimo. U Isusovo ime molim, amen.

Život je pun neizvjesnosti i ništa nije sigurno zajamčeno

Iako ponekad zle oluje mogu zapuhati čak i protiv djece Božje, to ne znači da ih je Bog napustio.

Možemo izgubiti posao, novac, zdravlje i s vremenom se oporaviti, ali gubitak voljene osobe ne može se usporediti s boli koji donosi gubitak materijalnih stvari.

Mnogim udovcima nakon gubitka supruge ne postaje lakše. Postoje poteškoće nakon smrti bračnog partnera. Ako ne financijske, onda može biti briga o djeca koja prolaze kroz bol, napadi obitelji vaše supruge ili neki zdravstveni izazov zbog kojeg se osjećate sami u svojim borbama.

PROČITAJTE: Kako preboljeti smrt bliske osobe?

Ali u kakvoj god situaciji da se nađete, postoji odgovor koji Bog daje. Božji glas uvijek govori u oluji. Život možda u ovom trenutku pokazuje ružne strane. Možda mislite da ste iscrpili sve strategije i rješenja za koja znate da su primjenjiva, ali ne izlazite iz blata.

Bog je s tobom!

Ponekad postaje čak i gore kada izgleda da vas Bog čak i ne čuje i ne odgovara na vaše molitve. Molim vas, nemojte se obeshrabriti. Ne dopustite da vas malodušnost obuzme. Oslonite se na Boga!

NAJNOVIJE!