Molitva Isusu za moju mamu

Učenike drugog razreda jedne osnovne škole su zamolili da napišu kratku molitvu za majku. Blog Jutarnja zvona donosi njihove molitve Isusu:

Isuse hvala ti za moju mamu! Ja te volim od srca i puno ti hvala za moju mamu koju ja volim! I ona mi je najbolja mama na svijetu! Isuse moj tata mi je jako dobar i jako sam ti za to zahvalan. Ja svoga tatu jako volim i on mi je super tata i volim ga! Jako sam ti isto tako zahvalan za brata kojeg isto tako volim i sve! Isuse hvala ti za moju cijelu obitelj!

Andrej Brkić, 2 A raz. XI. O. škola

Dragi Isuse hvala ti što si mi dao najbolju Mamu. Draga Mama hvala ti što si mi dala svu ljubav svijeta i najbolje djetinjstvo na svijetu ti imaš najljepše oči, kosu i glavu.

Antonela Ravlić, 2 A raz. O. škola

Isuse ja te molim da mojoj mami pomogneš i da bude živa i zdrava moja mama ima puno snage za život. Ja jako volim svoju mamu i tebe dragi Isuse jako, jako volim.

Elizabeta Kožul, 2 C, XI. O. škola

Isuse hvala ti što si mi dao ovakvu dobru majku. Isuse hvala što si mi pomogao kada sam plakao. Isuse hvala ti što si mene poklonio mojoj majci. Isuse hvala ti što moja majka i otac imaju posao i što sretno žive. Isuse hvala i što mi ide dobro u školi. Isuse hvala ti što imam dobre prijatelje i prijateljice. Isuse hvala ti što sretno živim. Isuse hvala što imam seku.

Runo Lazarić, 2 C, XI, O. Škola

Isuse hvala ti za mamu i obitelj. Mama ja tebe volim kao sve ostale članove obitelji. Hvala ti što si me rodila što me hraniš i što si me odgojila. Hvala ti za sve u mom životu i hvala ti što si mi rodila moju braću. Ti si meni najdraža i najljepša mama. Tata ja tebe volim. Tata hvala ti što si sa mamom osnovao obitelj i najviše vas volim na cijelom svijetu.

David Šaravanja, 2 a, XI. O. Škola

Isuse hvala ti što moja mama postoji, hvala ti što moja mama vidi i čuje. Hvala ti što voliš mene i moju mamu. Mama ti si mi najljepša i najbolja mama na svijetu. Tebi je najljepši dar kada ti ja nešto poklonim ili kad ti nešto lijepo kažem.

Ena Marinić, 2 c, XI, O. škola

Isuse ja te puno molim da čuvaš moju mamu. Isuse moja mama ima lijepu smeđu kosu i srce veliko, srce ko sunce i dušu veliku ko nebo.

Ana Basta, 2 c, XI, O. škola

Isuse čuvaj mi mamu, ja ju volim najviše na svijetu. Ne znam što bi kad bi joj se nešto dogodilo. Na svijetu ima puno žena, al mama je samo jedna, zato Isuse ja te jako volim jer mi čuvaš mamu.

Monika Lukačević, 2 c XI, O. škola

NAJNOVIJE!