Ako vaša obitelj treba blagoslov i spasenje, ova molitva će vam dobro doći:

Bože, danas Ti dolazim u moćno Ime Isusa Krista iz Nazareta, čeznem za milošću za one članove moje obitelji koji nisu spašeni i koji su posrnuli.

Uzimam autoritet kao dijete Božje te zapodijevam rat nad svime što ih je zaslijepilo, zarobilo i otvrdnulo njihova srca prema pozivu Tvoje ljubavi da po Gospodinu Isusu Kristu budu spašeni te da se pokaju. 

Kajem za svaki generacijski grijeh i obiteljska ponašanja koja su rastužila Tvoga Duha, ismijavala Božje stvari te se pobunila protiv Tvoje osude grijeha.

Kajem se za svaki kulturalni sustav vjerovanja, zakletve i obiteljske zavjete koji su ih privezali za svijet ili koji su dali moć zlome.

Molim se da Ti ukloniš povez s njihovih očiju i da otvoriš svaka zatvorska vrata u njihovim srcima te da ih dovedeš bliže Sebi, Bogu Ocu, u Isusovo ime.

VIDI OVO: Molitva Bogu za zaštitu obitelji

Molim Te da pošalješ anđele kako bi djelovali u njihovim okolnostima i donijeli ih na mjesto susreta s Tobom i drugim kršćanima kako bi mogli čuti radosnu vijest o Tvom daru spasenja, Tvom izliječenju i izbavljenju u Isusovo Ime. 

Molim po krvi Kristovoj koja je prolivena za njihove grijehe da Ti djeluješ usred svake pobune, osude, optužbe, krivnje, srama i odbacivanja te da dodirneš njihova srca dok ne pognu koljena Tvojoj volji i Tvojoj svrsi za njihove živote. 

Dajem Ti hvalu, Oče Bože, i zahvaljujem Ti što želiš da nitko ne propadne nego da se svi pokaju i zadobiju život vječni. Molim sve ovo vjerujući da Ti čuješ moju molitvu te da su u mom srcu želje istovjetne s Isusovima. U Isusovo ime, Amen. 

Molitve za ostale prigode možete pronaći na OVOM LINKU!