Molitva za ustrajnost: Evo kako moliti u teškim razdobljima života

Molitva za ustrajnost bit će vam na blagoslov kada dođu poteškoće i stvari krenu po zlu.

Nebeski Oče,

Hvala Ti što si mi dao život koji mogu koristiti da Te slavim i služim drugima. Znam da će ovaj život biti pun prilika koje će me iskušavati da podbacim, padnem i odbijem ustati i dobro završiti utrku. Moje tijelo je slabo i postoji puno zemaljskih razloga da živim samo za sebe. Oče, pomozi mi da ustrajem i završim utrku. Čak i kada se čini da sve ide dobro, pomozi mi da ne postanem samozadovoljan. Kada su okolnosti teške, osnaži me da se ne umorim. Dopusti mi da Te slavim u svim okolnostima, da mogu držati svoje oči uprte u Tebe i ustrajati. U Isusovo ime molim, amen.

Molitva za ustrajnost u kušnji

Hvala Ti, Gospodine, što si uvijek uz mene. Obećao si da ćeš uvijek biti s nama do svršetka svijeta, i zbog toga Te slavim. Gospodine, trenutno sam okružen poteškoćama. Osjećam ogromnu težinu i pritisak, tugu i stres. Osjećam se kao da ne mogu dalje svojom snagom i svojom voljom. Želim odustati. Molim Te, ispuni me Duhom Svetim i daj mi ustrajnosti da nastavim. Tvoja Riječ kaže da će oni koji ustraju i ostanu postojani u kušnjama dobiti krunu života. Sada se to divno obećanje čini daleko, nedostižno, gotovo nemoguće. Trebam Tvoju pomoć, sada i odmah, molim Te budi mi milostiv. Amen!

PROČITAJTE: Molitva za tjelesno ozdravljenje

Molitva za ustrajnost u bolesti

Bože, hvala Ti što si Iscjelitelj. Hvala što si uvijek uz mene i što razumiješ moju slabost. Trenutno se borim s boli i bolesnim tijelom. U ovom će životu biti borbi, jer je ovaj svijet pun bolesti i boli zbog čovjekovog pada, ali teško je imati radosno srce kada se borim s problemom unutar vlastitog tijela. Dok se borim, čini mi se da me ne čuješ, jer ovo sporo prolazi. Bože, pomozi mi da ustrajem dok i dalje tražim rješenja, uzimam lijekove i pokušavam nastaviti živjeti svoj život. Ako je Tvoj plan i Tvoja volja, molim Te, izliječi moje tijelo. Ako nije, pokaži mi kako Te mogu proslaviti kroz ovu bolest. U Isusovo ime molim, amen.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare