Rekli su joj da će roditi mrtvu bebu, no Božja intervencija je sve promijenila

Liječnici su poručili majci da će roditi mrtvu bebu. Iako ju je ta vijest zgrozila, odlučila je moliti za Božju intervenciju.

Jessica i Mike bračni su par koji je očekivao bebu. Bili su jako sretni i uzbuđeni i sve je teklo u redu. Međutim, na jednom ultrazvuku dobili su najgoru vijest – liječnik je rekao da će se beba roditi, ali neće biti živa.

„Rekao je da će bebi srce prestati raditi, a kada se to dogodi, morat će izazvati porod i poroditi mrtvu bebu“, prisjetila se majka. Vijest ih je jako pogodila. Od planiranja dječje sobe, prešli su na planiranje sprovoda.

Nakon nekoliko dana, Jessica je naišla na članak o čudesnom izlječenju raka kroz molitvu. Tako su barem tvrdili. No ona je bila uvjerena da može Boga zatražiti za čudo. Cijela je zajednica molila za nju.

Nakon nekoliko dana ponovno su otišli na ultrazvuk koji je pokazivao da bebino srce još kuca. Molili su se još jače da se beba razvije normalno, to jest da joj se veličina udvostruči.

VIDI OVO: Beba koja je bila mrtva 20 minuta je čudesno oživjela

Nakon dva tjedna, liječnik je rekao „Ovo je zaista čudno. Beba se zapravo udvostručila u veličini“. Liječnik nije mogao objasniti kako se to dogodilo, no ona mu je rekla „Ne treba nam objašnjenje. Mnogi su molili za nas“.

Znali su tamo i tada da im je Bog uslišao molitve.

Dana 26. lipnja rodio se mali Samuel Gerard Tony točno nakon 9 mjeseci; malen, ali potpuno zdrav.

Samuel je danas sretan i blagoslovljen dječak. „Najveće čudo koje se dogodilo je čudo koje je Bog napravio u mom srcu prije nego je izliječio moju bebu. On je učinio da se pomirim sa bilo kakvom sudbinom koja nas je čekala“, rekla je Jessica koja je uvjerena da se radi o čudu.

Otac Mike je dodao: „Prava je promjena u tome što smo spoznali da imamo Boga koji nas voli. Ono što je najbitnije je naš odnos s Njim“.