Muškarac (29) smršavio 76 kila za 9 mjeseci
Foto: Timothy Kershaw

Muškarac iz Engleske je smršavio 76 kilograma za 9 mjeseci, a njegov otac ga nije prepoznao kada ga je ugledao nakon karantene. 

Tim Kershaw (29) težio je nevjerojatnih 168 kilograma. U ožujku prošle godine je zbog obitelji odlučio smršaviti. U razdoblju od 9 mjeseci izgubio je čak 76 kilograma, zahvaljujući zdravoj prehrani i vježbanju na sobnom biciklu.

Svaku večer kada bi došao sa posla, Tim se osjećao prilično iscrpljeno, a pravi razlog bila je njegova prekomjerna težina. Prošle godine, tijekom karantene, odlučio je smršaviti jer je tada imao najviše vremena da se posveti sebi.

– Radim u restoranu brze hrane i tijekom prvog lockdowna, kada je sve bilo zatvoreno, donio sam tu odluku. Jednog dana šetao sam sa svojom obitelji, došli smo do stepenica, a ja sam rekao supruzi da želim da se popnem trčeći, tako je sve počelo – prisjeća se Tim.

Zbog sina i supruge je odlučio izgubiti kilograme

Najviše je želio izgubiti kilograme zbog svog sina Abela i supruge Rebecce, koja je u to vreme nosila njihovo drugo dijete.

VIDI OVO: Vježbe za mršavljenje: 7 najboljih vježbi za gubitak kilograma

– Obitelj me je najviše potakla. Moja supruga je tada bila trudna, a ja sam želio lijepo izgledati na fotografijama kada se dijete rodi – doda je Tim.

Tim Kershaw 1
Foto: Timothy Kershaw

Zbog kilaže se nije mogao igrati sa sinom, uvijek je bio umoran. Njegova supruga u početku je mislila da je sve to luckasto, ali je kasnije shvatila koliko je predan i da postiže rezultate. Gubitak kilograma Tim pripisuje zdravoj ishrani i vježbanju na sobnom biciklu.

– Prvih mjesec dana sam izgubio oko 12 kilograma, ali onda sam počeo gubiti oko 3 kilograma na svaka dva tjedna. Bilo je jako teško i dramatično – rekao je i dodao kako ga njegov otac, koji ga zbog pandemije nije video duže vrijeme, nije prepoznao.

Smršavio je zahvaljujući zdravoj prehrani i sobnom biciklu
Foto: Timothy Kershaw

Smršavio je zahvaljujući zdravoj prehrani i sobnom biciklu

Tim sada živi zdrav način života i vozi biciklistički maraton kako bi prikupio novac za dobrotvornu organizaciju koja pruža smještaj obiteljima dok su njihova bolesna djeca u bolnici.

Također vjeruje da njegova priča može nadahnuti i druge koji žele promijeniti svoj život i da prekomjerna tjelesna težina nije “doživotna kazna”, piše Daily Mail.