Muslimanka koju si ISIL-ovci silovali zazvala Isusa da je spasi od patnje. Uslijedilo je čudo!

Muslimanku iz Mosula koju si silovali i mučili ISIL-ovci obratila se na kršćanstvo, moleći Isusa da je spasi nakon što su joj lokalni misionari posvjedočili kršćansku ljubav.

Mlada žena po imenu Nofa, podijelila je svoju priču s kršćanskim radnicima u iračkom kampu, u koji je došla kao izbjeglica.

Budući da je diplomirala farmaciju, godinama je sanjala da osnuje svoju farmaceutsku tvrtku, no svi snovi su pali u vodu kada su islamski ekstremisti upali u njezin rodni grad te joj ubili oca. Nakon što su upali u kući nju si zlostavljali i silovali dva dana.

Nije si mogla pomoći pa je počela mrziti islam dok je gledala ISIL-ove gnusobe.

Kada su kršćanski misionari pružili njoj i njezinoj majci fizičku pomoć, otvorila im se prilika da joj pomognu i duhovno, tako što su podijelili evanđelje s njima.

“Kada smo joj rekli o Isusu, podigla je svoje ruke prema nebu i sa suzama u očima rekla: ‘Gospodine, prihvaćam te i u potpunosti ti se predajem, molim te izbavi me od moje nevolje”’, rekao je jedan od misionara.

Prema izvješću misionara, Nofa je jedna od tisuću žena koje pate od brutalnih zlostavljanja i silovanja od strane islamskih militanata.

NAJNOVIJE!