Muž je imao četiri preljuba, a žena je pokušala počiniti samoubojstvo: Bog je intervenirao

Muž je imao četiri preljuba dok je supruga pokušavala počiniti samoubojstvo. No, njihov je brak izliječen nakon što je Bog intervenirao i doveo ih k Sebi. 

Brian i Elisha upoznali su se kao tinejdžeri kada su se jako brzo zaljubili. Bili su u vezi šest mjeseci, a nakon devet su stupili u brak. Prve dvije godine proveli su upoznavajući se. No, u konačnici je njihov brak počeo propadati kako su sve manje vremena provodili zajedno. Svađanje je bila jedina njihova poveznica. 

Uskoro su se svađe toliko pogoršale da je Brian odlazio iz kuće na tjedne ili mjesece. Do tada je Brian postao vrlo uspješan građevinar. No, pokleknuo je pred porocima te je započeo nekoliko afera s drugim ženama kako bi si ispunio prazninu u srcu. 

Muž je stalno bio nevjeran

Nakon nekoliko godina Elisha je otkrila Brianovu nevjeru. No, oprostila mu je i pristala je raditi na njihovom braku. No, kada Brian nije prestao varati, Elisha je odlučila odustati te je zatražila rastavu. 

Osjećala se je beznadno i odbačeno te je pokušala počiniti samoubojstvo. No spasila ju je Božja intervencija. 

VIDI OVO: Može li Bog obnoviti brak nakon preljuba?

„Kada sam bila na samom dnu pojavio se Bog i spasio mi život“, rekla je. 

Bog je tada zamolio Elishu da da svom suprugu još jednu priliku. 

U međuvremenu je i Brian pokušao počiniti samoubojstvo kada je shvatio da je razočarao kao suprug i otac. Tada je i on čuo Boga kako mu govori da je to njegova posljednja prilika za promjenu. Slomljen i očajan, predao je svoje srce Bogu. 

Bog pomirbe

Brian se vratio natrag u obiteljski dom te je počeo raditi na svom braku držeći Boga na prvom mjestu. Tako je ojačala njegova veza s Bogom. 

Dok su Elisha i Brian držali Boga na prvom mjestu u svojim životinjama, njihov se brak počeo obnavljati. Bog je izliječio njihovo zajedništvo te je blagoslovio njihovu budućnost. 

Zaista, Bogu ništa nije nemoguće. On je Bog pomirbe!