NaslovnicaVideoMuž ju je ostavio u 8. mjesecu trudnoće, a onda je otvorila...

Muž ju je ostavio u 8. mjesecu trudnoće, a onda je otvorila pećnicu i ugledala iznenađenje

Nesretnu ženu muž je ostavio u 8. mjesecu trudnoće, i to s nagomilanim dugovima. Jednog dana je otvorila pećnicu i ugledala veliko iznenađenje.

Amanda i njezin suprug su trebali postati roditelji nakon 3 godine pokušaja. Također su počeli živjeti u novoj kući koja je bila potpuno obnovljena. Ali, jednog dana sve se promijenilo.

Amanda je bila osam mjeseci trudna i uselila se u svoj novi dom, kada je njezin suprug iznenada rekao da je ostavlja.

Ova vijest je bila kao bomba za nju.

“Ono što sam osjetila je bio šok, jer, naravno, nije bilo ono što smo planirali. Ili barem ono što sam ja planirala. Bilo je vrlo teško “, kaže Amanda.

On je uložio svoj novac u kuću, a Amanda je bila u poodmakloj trudnoći, s nagomilanim dugovima. Voljela bi da je u mogućnosti ostati u svojoj kući i odgajati sina, ali je to djelovalo neizvedivo.

VIDI OVO: Godinu dana nakon što sam ostavio suprugu zbog mlađe i ljepše žene

Ali kada je sve izgledalo beznadno, njena priča je došla do ,,Radio Sydneya” i pozvali su Amandu u studio. “Kada su čuli priču o Amandi, odlučili su joj dati nešto što nikada neće zaboraviti”

Amanda nije znala što da očekuje kada su je zamolili da pogleda u ekran pored sebe. Kamera je prikazala njenu kuću, a unutra je bilo mnogo iznenađenja …

Dok je gledala u kuću, voditeljica je nabrajala Amandi lijepe vijesti: 6 mjeseci plaćene usluge čišćenja, hranu za naredna tri mjeseca, sve stvari koje su potrebne za dolazak bebe.

Zaplakala je od sreće.

A kada su otvorili pećnicu … Našli su 10.000 australskih dolara s kojima će ona platiti hipoteku.

Amanda, do kraja trudnoće i prvih tjedana s bebom ne bi trebao brinuti ni o čemu, osim o jednoj stvari, koja je najvažnija: da voli svoje dijete.

Cijelu priču možete pogledati u videu ispod: