Muž ostavio svoju ženu nakon što je saznao da neće moći imati djecu

Muž je ostavio svoju ženu nakon što je saznao da ima rak jajnika i da zbog toga neće moći imati djecu. Sve je objavio na društvenoj mreži na kojoj je izazvao zgražanje korisnika.

Nenadana bolest svima može teško pasti, pogotovo kada je riječ o nečemu ozbiljnom. Jedan je muškarac nedavno na Redditu objavio svoju reakciju na vijest da njegova 32-godišnja žena ima rak jajnika i da neće moći imati djecu. Vjerujte, ovakvu reakciju ne biste očekivali. 

Kaže da je sve započelo pozivom s hitne. 

„Ja (33) sam u petak dobio poziv iz hitne da je moja supruga (32) tamo zbog bolova na području maternice. Bio sam na poslovnom putu, ali sam stigao natrag u nedjelju prije nego se probudila. 

Uskoro je došao i liječnik. Moja je supruga rekla da ostanem s njom. Liječnik je rekao da ima rak jajnika. Ona je počela plakati. Ja sam šutio jer nisam znao što da mislim. 

Supruga je pitala što to znači za nju, a liječnik je rekao da će joj trebati puna histerektomija, uklanjanje jajnika i falopijevih cijevi.“ 

VIDI OVO: Godinu dana nakon što sam ostavio suprugu zbog mlađe i ljepše žene

Muž je ljutito reagirao na ženinu bolest

Priča je doista tragična, pogotovo kada je riječ o tako mladoj osobi. Kako je suprug reagirao? Ne, nije bio tužan niti je pokušao utješiti suprugu. On je postao vrlo ljutit, piše Littlethings.com.

„Skočio sam iz stolice. Liječnik mi je govorio da ona neće moći imati djecu, a nakon godina truda sam mislio da ćemo napokon imati obitelj. Bio sam preplavljen ljutnjom, ne na bolest, nego ljutnjom zbog činjenice da sam ju molio da imamo djecu od 26. godine, ali je ona htjela raditi na svojoj karijeri. I, umjesto da sada započnemo obitelj nisam čak ni znao hoće li ona ostati ista žena koju sam oženio, hoće li zadnja zajednička slika biti zadnji put da se sjećam njezine ljepote, mladosti i bezbrižnosti. Jer je žena ispred mene već bila druga osoba“. 

Zanimljivo je da se muškarac u ovom teškom trenutku okrenuo samo sebi i svojoj boli. 

Njegova je supruga znala da će mu to teško pasti. 

„Uzela me je za ruku i rekla mi da ćemo se boriti i da možemo posvojiti. Okrenuo sam glavu i izašao van. Još sam imao kofer u automobilu tako da sam otišao u hotel. Nisam znao hoće li biti otpuštena iz bolnice ili što više.“

Muž je nastavio misliti samo na sebe

Rekao je da se u hotelu malo smirio i shvatio što misli i osjeća o tome svemu i kako treba reagirati. 

Uskoro ga je nazvala punica i rekla mu da se ne mora vraćati kući. 

Muškarac se tada okrenuo Redditu kako bi podijelio još svojih osjećaja. Dobio je razne komentare od kojih su mnogi govorili da njegova supruga zaslužuje boljeg supruga od njega. Korisnici su ga pokušali uvjeriti da nije riječ samo o njegovim osjećajima i da je ona više od inkubatora te da je uznemirujuće što ju samo tako gleda. 

Neki od komentara su glasili: 

„Trebaš ići natrag. Sjeti se zavjeta ‘u zdravlju i bolesti’“. „Prestani biti mlak i budi normalno ljudsko biće“. 

Jedan mu je korisnik čak rekao da se ne vraća jer se oboljeli od raka bolje oporavljaju kada su okruženi pozitivnih utjecajem, a on to sigurno nije. 

Pojavili su se i slijedeći komentari:

„Imaš pravo žalovati nad onim što je moglo biti, ali ne možeš napustiti svoju ženu tijekom najgoreg trena u njezinom životu i glumiti žrtvu“. 

VIDI OVO: Mladoženja je mladenku ostavio samu pred oltarom, gosti vjenčanja su ostali oduševljeni kad su vidjeli zašto

Mnogi su čak naglasili kakva je ženina prva reakcija bila: 

„Činjenica da je žena rekla da ćete posvojiti nakon što je čula da ona ima rak, jer je znala da je to jedina stvar za koju ćeš mariti, mi slama srce. Ne zaslužuješ ju.“ 

Ne znamo što se dalje dogodilo, ali jedno je sigurno – ova priča nosi snažnu pouku o tome kako treba voljeti, a kako ne.