NaslovnicaŽivotMuž priznao da se viđa s predivnom ženom iako je oženjen

Muž priznao da se viđa s predivnom ženom iako je oženjen

Muž je priznao da se viđa s predivnom ženom iako je oženjen. Naredna priča može biti šokantna, ali njegove riječi su vrlo mudre…

Jarrid Wilson je bio pisac i muž. Također je imao blog gdje je zapisao vrlo pametne stvari… A svoj blog je također iskoristio za ovo čudno priznanje koje je pokrenulo lavinu komentara…. brzo ćete shvatiti i zbog čega.

Oženjen sam i i imam ljubavnicu

„Moram priznati. Oženjen sam i imam ljubavnicu.

Da, viđam se s jednom ženom. Stvarno je nevjerojatna djevojka. Ona je lijepa, inteligentna, razigrana i jaka… volim izlaziti s njom u večernjim satima, izlazimo u restorane, kino, i kada je vidim, kažem joj koliko je lijepa. Na nju ne mogu biti ljut duže od pet minuta, a njen osmjeh ima moć da mi uljepša dan kada je vidim.

Nekada me bez najave posjeti na radnom mjestu. Ponekad mi donese ukusan ručak ili me iznenadi s dobrim kolačem koji je ona sama napravila. Ne mogu vjerovati koliko sam sretan što izlazim sa ovom ženom iako sam oženjen. I vama preporučujem da probate ovo, vidjet ćete koliko će vam obogatiti život!

VIDI OVO: Molitva za brak: 9 jednostavnih molitvi koje možete moliti za svoj brak

Ovo je žena s kojom se viđam!

Oh! Jesam li spomenuo da je ova ljubavnica, ova žena sa kojom se viđam moja supruga! Šta ste očekivali?….

Ono što pod ovim mislim jeste da to što ste u braku ne znači da vaš ljubavni život mora prestati.

Želim da i dalje budem ljubavnik svoje supruge i da izlazim s njom kao i prvog dana, čak iako sam je oženio. Ne želim joj se prestati udvarati, ne želim je prestati šarmirati samo zato što je rekla ‘da’. Ipak vrlo često vidim da veze zapadaju u rutinu jer su ljudi prestali sebe smatrati ljubavnicima.

Podsjetite svoju suprugu kako je lijepa i divna

Kada zaprosite nekoga ili čak u prvim danima kada se upoznajete i odlučite da se oženite promatrate tu osobu na poseban i jedinstven način. Zbog čega bi sada željeli da to prestane? To ne bi trebalo. Uzbuđenje koje ste osjetili tijekom prvog sastanka ne bi trebalo iščeznuti tijekom nadolazećih godina.

Probudite se svaki dan i podsjetite svoju suprugu da je lijepa i divna kao i u prvim danima vaše veze. Vidjet ćete da će se postavljanjem stvari na ovakav način vaš odnos potpuno promijeniti.

U svakom odnosu, komunikacija i stalno traganje za načinom da zadovoljite druge je ključ. Što je ljubav ako nije to?

Autor: Jarrid Wilson