Muž se šokirao stanjem koje je zatekao u kući nakon posla
Foto: House photo created by pressfoto - www.freepik.com

Muž se šokirao stanjem koje je zatekao u kući nakon što se vratio s posla. Sve je bilo prljavo i neuredno, a žena ga je htjela naučiti lekciju.

Muž je došao kući s posla i našao troje svoje djece vani u dvorištu, još u pidžamama, blatnjave, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po cijelom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također, a nigdje nije bilo psa.

Ušavši u kuću, pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je radio na najglasnije u dnevnom boravku, a soba je bila zatrpana raznim igračkama.

Sudoper je bio krcat prljavim posuđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata hladnjaka su bila otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sredini kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska. Brzo je krenuo na kat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće.

Tražio je ženu baš zabrinut, sigurno joj se nešto dogodilo!

Iz kupatila je tekao potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih ručnika, voda je tekla iz umivaonika, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene.

Kilometri toaletnog papira bili su razvučeni cijelom kupaonicom. Požurio je u spavaću sobu i tamo je našao ženu u pidžami kako čita knjigu. Pogledala ga je, nasmijala mu se i pitala ga:

“Dragi, kako ti je bilo na poslu?”

Gledajući je u nevjerici, pitao ju je:

“Što se ovdje dogodilo danas??”

Ona se opet nasmijala i rekla:

“Znaš kada svaki dan dođeš nervozan s posla i izgalamiš se na mene “što si radila po cijeli dan?!”?”

On kaže: “Znam!”

“E, pa danas to nisam radila!” – reče ona i nastavi čitati.