Nagluhi čovjek trenutno je ozdravio nakon što se pastor pomolio za njega

Nagluhi čovjek s obitelji je čekao let u zračnoj luci. Nakon što se pastor pomolio za njega, ozdravio je.

Hiram Grospe Pangilinan, pastor Church So Blessed, čekao je let u međunarodnoj zračnoj luci Ninoy Aquino na Filipinima. Tu je susreo obitelj koja je također čekala odlazak na putovanje. Započeo je razgovor s ukućanima, no čovjek ga je jedva čuo jer je na desno uho bio potpuno gluh, a na lijevo je slabo čuo.

Molio se ozdravljenje

Pastor Hiram je pitao čovjeka može li se moliti Bogu da mu ozdrave uši. Lagano je kimnuo i pastor je to shvatio kao “da”.

Hiram se u Isusovo ime molio za iscjeljenje ovog čovjeka. Čovjek se odmah nasmiješio. Pastor ga je pitao čuje li ga, a on je rekao: “Da.” Supruga mu je bila sva nasmijana.

Molio se ozdravljenje
Foto: Godtv.com

Hiram je tada rekao čovjeku i njegovoj obitelji da ga je Isus izliječio, jer ga voli.

“Zaista, zaista, kažem vam: Tko vjeruje u mene, činit će djela koja ja činim; da veća će od njih činiti jer ja odlazim Ocu. I što god zaištete u moje ime, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu. Ako me što zaištete u moje ime, učinit ću.” (Ivan 14, 12-14)

Hiram Grospe Pangilinan služio je tisućama ljudi na Filipinima i diljem svijeta. Mnogi su snagom Isusova imena primili iscjeljenje od raznih bolesti. Sanja o tome da se dogodi preporod na Filipinima i diljem svijeta.