Najbolji šef na svijetu: Za Božić podijelio radnicima 10 milijuna dolara
Snimka zaslona: YouTube

Zaposlenici su uz taj dobili i godišnji bonus koji tradicionalno dobivaju svake godine.

Prosinac je vrijeme kad se radnici diljem svijeta vesele svojim božićnicama i bonusima, međutim osnivač i direktor građevinske tvrtke u Baltimoreu Edward St John podignuo je ljestvicu poprilično visoko za sve šefove diljem svijeta.

Naime, on je organizirao božićni tulum za svih svojih 198 zaposlenika gdje je objavio kako će podijeliti svojim zaposlenima nevjerojatnih 10 milijuna dolara (67,11 milijuna kuna), piše Metro.

Zaposlenici koji rade duže za St. John Properties dobili su veće bonuse, no prosječni iznos koji su zaposlenici dobili iznosi 50 tisuća dolara. Međutim, to nije sve što su dobili zaposlenici.

VIDI OVO: S 14 godina je izgubila oba roditelja: 20 godina kasnije, šef joj je imao nešto važno za reći

Zaposlenici su uz taj dobili i godišnji bonus koji tradicionalno dobivaju svake godine. Kao što je za očekivati, radnici su oduševljeno plakali kako su dobivali crvene omotnice u kojima se nalazio njihov bonus. Edwards im je rekao kako svi dobivaju bonus jer je kompanija dostigla svoj cilj, a to je izgradnja površine veličine 20 milijuna kvadratnih metara diljem SAD-a.

– Kako bi proslavili postizanje našeg cilja, željeli smo nagraditi naše zaposlenike na takav način da će to imati značajan utjecaj na njihove život. Zahvalan sam na svakom od naših zaposlenika, na njihovom radu i predanosti i nisam mogao zamisliti bolji način da im to pokažem – izjavio je direktor tvrtke, prenosi Večernji.