“Najljepši muškarac” u Italiji napustio posao modela da bi postao svećenik

21-godišnjak koji je svojedobno proglašen najljepšim muškarcem u Italiji, navodno je napustio posao modela kako bi postao svećenik.

Edoardo je izabran za najljepšeg Talijana 2019., kada je imao 17 godina, na izboru koji je organizirala modna grupa ABE, izvijestio je Daily Mail.

Mladić je počašćen titulom nakon sudjelovanja na 40. izdanju nacionalnog natjecanja ljepote Il Bello d’Italia u Avellinu.

Sva moć, novac i slava iz modne industrije nisu ispunili religioznog čovjeka koji je sanjao o tome da postane velika slavna osoba.

Na društvenim mrežama u subotu (2. prosinca) Edoardo se prisjetio kako je proveo mnogo godina studirajući dramu i ples u nadi da će jednog dana postati velika zvijezda, prije nego što je otkrio da će se odreći svoje karijere zbog svoje vjere u Boga.

Rekao je: “S 21 godinom nalazim se na putu da postanem svećenik, ako Bog da.”

Foto: Instagram

Edoardo je tvrdio da se pridružio sjemeništu u blizini Firence, kako je objasnio: “Odlučio sam odustati od manekenstva, glume i plesa, ali neću napustiti sve svoje strasti, samo ću ih živjeti drugačije, nudeći ih Bogu.”

Rodom iz Castel Fiorentina dalje je izjavio: “Imao sam priliku upoznati neke mlade ljude koji su mi… dali snagu da istražim ovo pitanje koje sam nosio sa sobom od malih nogu, ali su me razni strahovi spriječili da dalje istražujem.

Posljednjih godina upoznao sam prekrasne ljude koji su mi dali toliko toga i omogućili mi da iskusim umjetnost.

Neću napustiti sve, jer su moje strasti dio mene, ali ću ih živjeti i ponovno ih predložiti u različitim kontekstima.”

NAJNOVIJE!