Nakon 30 godina braka, Michael J. Fox i njegova supruga otkrivaju istinu o svom braku

Michael J. Fox glumio je tinejdžera sveznalicu u obiteljskoj seriji, a nakon toga je bio zavodljivi lik u seriji Teen Wolf. Kroz cijelu svoju karijeru njegov je talent sve nadjačavao, dok ga nije zasjenila jedna stvar.

Kada je Michael J. Fox bio mlad čovjek, sveže oženjen za Tracy Pollan i s malenom bebom na putu, dijagnosticirana mu je Parkinsonova bolest. Sada je otac četvero djece te on i Tracy slave 30. godišnjicu braka dok se nose s njegovom napredujućom bolesti.

Foto: Instagram

Kanadsko-američki glumac više ne glumi u filmovima kao prije, nego daje glas pojedinim likovima. Glumio je u nekoliko emisija i važnih dokumentaraca.

Kroz sve to, Tracy je bila uz njega i podržavala ga. Oni su se zapravo upoznali na snimanju jedne obiteljske serije te su odrasli zajedno pred kamerama.

20 godina nakon dijagnoze, Michael J. Fox javno priznaje ono što su mnogi sumnjali

Tracy je glumila njegovu djevojku u seriji, a nedugo nakon toga, 1988, sklopili su brak.

Samo 10 mjeseci nakon ulaska u brak, rođeno im je najstarije od četvero djece. Nakon dvije godine u braku dijagnosticirana mu je Parkinsonova bolest nakon pojave nekoliko simptoma do tog trenutka.

Njihova pozadina je dosta drugačija, ali dijele pozitivan pogled na život koji ih drži zajedno. Michael (57) je odrastao kao vojničko dijete te je odustao od srednje škole, a diplomirao je tek s 30 godina.

Tracy je bila odgojena u uglednoj židovskoj obitelji u New Yorku te je pohađala Lee Strasberg institut. No oboje su bili srednje dijete te su imali odličan smisao za humor – podijelili su s publikom u intervjuu povodom 30.-e godišnjice braka.

Tracy je priznala da su podržavali jedno drugo od samog početka te su tako izgradili snažan temelj braku i ljubavi. 30 godina poslije, još uvijek gledaju samo jedno drugoga.

Foto: Facebook

„Bili smo sami protiv svijeta. Upravo smo to stvorili… Nikada ne sumnjajte jedno u drugo. On uvijek smatra da radim ono najbolje što mogu.“

Michael, koji jako dobro zna kako se život može promijeniti ili skratiti zbog problema sa zdravljem, naglašava da je važno gledati samo na divne stvari u životu. I ne treba ništa uzimati zdravo za gotovo.

„Otkrijte najbolje stvari u vezi sebe i u vezi života i slavite ih.“

Dok slave 30 godina sretnog braka, Tracy nastavlja stajati uz svog muža dok se bore s Parkinsonovom bolesti i nadaju pronalasku lijeka. Život ih nije mazio, ali to ih nije spriječilo da se vole te da ostanu snažni i ujedinjeni i stvore divnu obitelj. Sretna godišnjica paru koji je izdržao sve što im je život servirao u poslu i privatnom životu.