Nakon 9 godina vezanosti za krevet, ona je čudom ponovno počela hodati

Amanda Varty žena je koja je inspirirala pjesmu „Dance Again“ od Life Worshipa. Nakon devet godina vezanosti za krevet, ona je čudom ponovno počela hodati i plesati. 

Amanda je podijelila svoju čudesnu priču u svjedočanstvu. 

Rekla je: „Kada me ljudi upoznaju prvo što vide su ožiljci na mom licu, ali ono što ne vide je sve što je u meni izliječeno, a skriva se iza tih ožiljaka“. 

Amanda je 9 godina ležala u krevetu

Amandi je dijagnosticiran sindrom kroničnog umora ili ME. Zbog toga nije mogla gotovo ništa raditi. 9 je godina bila primorana ležati u krevetu. 

Nakon nekog vremena izgubila je posao. Ona i njezin suprug su bili na rubu gubitka kuće zbog financijskih poteškoća. 

No, nisu odustali. Otišli su u crkvu moleći za čudo. 

Tijekom slavljenja u crkvi dogodilo se nešto nevjerojatno. Amanda je podijelila: „Bila sam tamo. Držala sam Steveovu ruku te smo slavili Boga. Dok smo to činili, osjetila sam snagu u tijelu. Sjela sam uspravno i tako sam ostala slijedećih sat i pol. Tada sam shvatila da držim ruke u zraku u radosti i slavi. To su bile ruke koje inače nisam mogla podignuti kako bih stavila žlicu u usta“. 

VIDI OVO: Bog me iscijelio: Lekcije iz neočekivanog čuda

U crkvi bi imala snage, a kod kod kuće bi nestala

No, kada bi Amanda otišla iz crkve, snaga bi ponovno nestala. To se događalo slijedećih osam mjeseci. U crkvi bi imala snage, ali kod kuće bi ona nestala. 

No, u konačnici je bila izliječena. Rekla je: „Drago mi je što sam ustrajala. U travnju 2012. sam otišla u crkvu. Molili su za mene, a ja sam ustala iz svojih kolica i počela hodati“. 

Tada je počela hodati koristeći hodalicu. Nakon još jedne molitve Amanda je pustila hodalicu te je počela plesati. 

Podijelila je: „Kada sam počela slaviti Boga ispunila me je energija. Stavila sam hodalicu sa strane te sam počela plesati“. 

Bog je odgovorio na molitve

Tijekom Amandine bolesti, ona i Steve su se svaki dan molili te bi se zamišljali kako ponovno plešu. Taj se dan u crkvi točno to dogodilo. Bog je odgovorio na njihove molitve. 

„Kada se sve čini beznadno, kada ono što se događa nije podnošljivo treba vjerovati da Bog može okrenuti svaku situaciju. Sada mi se lakše nadati jer sam osjetila što Bog može. Kada vjerujem da će rane na mom licu nestati, lakše mi je nego prije. Sada znam da je Bog vjeran i da mu doslovno ništa nije nemoguće“, zaključila je.