Napitak za mršavljenje: Izgubite kilograme uz pomoć peršina

Peršin se široko koristi u kulinarstvu i jednostavno ga volimo dodavati u juhe i salate. Možemo ga jesti skoro svaki dan, ali u malim količinama.

Jedan od najboljih načina da izgubite kilograme je uz pomoć peršina.

Jeste li čuli za doktora Johna Christophera? On je jedan od najpopularnijih travara koji zaista razumije ljekovita svojstva povrća. On je svojim pacijentima savjetovao da svakodnevno konzumiraju peršin i osiguraju zdravlje cijelog tijela.

Peršin je najbolji prirodni lijek za bolesti bubrega, a može se koristiti i za mršavljenje

On tvrdi da je peršin jedan od najboljih prirodnih lijekova za bolesti bubrega. Čak i ako ne budete imali medicinskih problema, i dalje ga možete dodati u prehranu i koristiti za mršavljenje.

VIDI OVO: PERŠIN – nevjerojatna ljekovita svojstva i koristi od ove biljke

Najbolji način je da napravite čaj od peršina i pijete ga tijekom dana. Na ovaj način možete izgubiti i do 5 kilograma za 2 dana.

Pored viška kilograma, uz pomoć ovog čaja ćete izbaciti i sve otrove iz tijela.

Napitak za mršavljenje od peršina – recept

Dodajte 5 žlica isjeckanog peršina u listru kipuće vode. Prekrijte lonac i ostavite da se kuha oko 20 minuta, a zatim procijedite tekućinu.

Čaj možete piti i sa isjeckanim peršinom.

VIDI OVO: 6 pravila prehrane za brzo mršavljenje

Ovaj čaj također liječi sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminira bakterije, nagomilanu tekućinu i sve toksične materije iz tijela, i to putem mokraće.

Napomena: Svakodnevno pijte od 2 do 3 šalice ovog čaja, ali ne više od jedne litre dnevno.