Neobičan događaj u vrtiću: Majka ostala prestravljena izgledom svoje kćeri

Neobičan događaj u vrtiću: Majka ostala prestravljena izgledom svoje kćeri

Zuri Rose Camara prošla je mnogo toga. Na žalost, ne znamo što je to točno jer ima samo 6 mjeseci pa nikome ništa ne može reći. Na žalost, osoba koja ju je čuvala kada je ozlijeđena isto ne želi ništa reći.

Zurina majka, Anari Ormond, je svoju kćer ostavila u vrtiću na čuvanju u New Jerseyu, kao što čini svaki dan prije posla. No tada je dobila poruku iz vrtića da im se odmah javi – odmah joj nije bilo dobro.

Odmah je nazvala vrtić te joj je rečeno da je Zuri ostavljena bez nadzora pokraj dvogodišnjeg dječaka.

Oglas

„Teta u vrtiću mi je rekla da je tijekom tog vremena dječak 3 puta ugrizao Zuri za trbuh”, rekla je Ormond.

Neobičan događaj u vrtiću: Majka ostala prestravljena izgledom svoje kćeri
Foto: Instagram

Ormond je odmah otišla u vrtić.

Nakon 17 minuta koje su se činile kao vječnost Ormond je stigla u vrtić gdje su joj rekli nešto potpuno drugačije.

„Vlasnica mi je rekla da je nosila moju kćer kada je išla na kat po lijek te se poskliznula i pala niz stepenice te da moja kćer ima jako puno plavica”, rekla je frustrirana Ormond.

Tada je majka pojurila po svoju kćer čije je lice bile prekriveno masnicama i ogrebotinama. Ujedno je imala ogrebotine na desnoj ruci i nozi.

Oglas

„Bila sam šokirana i srce me je boljelo”, rekla je Ormond, „Zuri je samo sjedila. Nije ni plakala niti se smijala”.

View this post on Instagram

I was very skeptical about posting this because I didn’t want everyone seeing my baby like this…. but Tuesday November 12th I got a text from Zuri’s daycare owner saying “Hey Anari call me on your lunch” so I call right away and was told my daughter was bit by a 2 year old boy 3 times in the stomach while left unattended…. I left work immediately and went there and when I got there I was stopped at the door with a completely different story. Now she told me that she “went upstairs to get neosporin and fell down the stairs holding Zuri”😢 this is wtf my baby looked like. NO FUCKING BARELY 6 MONTH OLD BABY SHOULD LOOK LIKE THIS UNDER NO CIRCUMSTANCES. Especially when I’m paying damn near $800 a month for you to take CARE of my daughter. I’ve been very calm and quiet thus far to allow the investiGation to take its course but I literally can’t sleep or eat and probably won’t until my daughter receives justice in the form of charges, shutting the center down, ANYTHING. Now I know with having patience comes people who take advantage of the time and don’t move urgently, as I’ve experienced previously with Newark police and City of Newark. It always takes going to the furthest extent for you to be taken seriously. I’ve done the run around with phone calls and going office to office basically just told to “wait” while this woman is still currently operating her NON LICENSED business. I am NOT myself rn and don’t want to speak to anyone unless it’s in an effort to shut the daycare down or quickly get charges pressed. The daycare (J&A Nursery) is located at 288 Eastern Pkwy Newark, NJ. You can file complaints to Newark Police or the city’s Office of Code Enforcement. Also anyone can call and make a complaint at 877-NJABUSE

A post shared by Anari👑 (@anarcotics) on

Majka je odmah odvela Zuri na pregled u bolnicu.

Odmah je obavljen sistematski pregled i snimanje tijela i glave. Majci je rečeno da je Zuri zadobila manji potres mozga te da se čini da nema prijeloma kostiju, ali budući da su joj kosti još malene, ne mogu biti potpuno sigurni. Ujedno je dobila antibiotik kako se njezine druge rane ne bi inficirale.

Ormond se osjećala kao da je razočarala svoju bebu te je odmah otišla prijaviti slučaj policiji jer nije primila objašnjenje za stanje svoje kćeri.

Tada se okrenula i društvenim mrežama na kojima je objavila fotografije svoje kćeri. Na žalost, to je ispao učinkovitiji način za borbu za njezinu kćer.

Oglas

Tada je Odjel za zaštitu djece iz New Jerseya objavio koje uvjete mora ispunjavati licencirani vrtić.

Mjesto na kojem je Zuri ozlijeđena ubrzo je zatvoreno, a vlasnica je pozvana na sud zbog kršenja najmanje sedam pravila. Naime, vlasnica takozvanog vrtića, Lisa Muhammad, nije imala dozvolu za vrtić, primila je više od dozvoljenih petero djece te ih je doslovno čuvala u podrumu svoje kuće preuređenom kako bi stale kolijevke i područje za igru.

Još je uvijek pod istragom.

Roditelji, pazite kome povjeravate svoju djecu. Njihova je sigurnost najvažnija.