NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeNepoznati muškarac i žena su se sreli na aerodromu, a ono što...

Nepoznati muškarac i žena su se sreli na aerodromu, a ono što je uslijedilo je pravo Božje djelo

Nepoznati muškarac i žena su se zbog otkazanih letova prvi put sreli na aerodromu, a ono što je uslijedilo je pravo Božje djelo.

Ova ljubavna priča u zračnoj luci je dobar scenarij za nekakav romantični film. To je jedna od najnevjerojatnijih, najdirljivijih i najtoplijih priča o tome kako je Bog dva otkazana leta pretvorio u ljubavnu priču u zračnoj luci koja traje gotovo dva desetljeća.

Bog nas je stvorio da volimo i budemo voljeni. Odrastamo osjećajući ljubav kroz svoje roditelje, a neki od nas su dovoljno blagoslovljeni da imaju roditelje koji su u braku više od tri ili četiri desetljeća. I mnogi od nas čeznu za pronalaskom tog posebnog nekoga.

Upravo to se dogodilo Jennifer Lowther i Chrisu Powellu.

Jennifer je bila u žurbi te je trebala avionom stići na vjenčanje svoje najbolje prijateljice u Winnipeg, no plakala je jer joj je let otkazan i što će ga propustiti. Dok su joj suze tekle niz lice, Chris ju je primijetio s druge strane salona zračne luke. Odmah je osjetio povezanost s njom i jednostavno je morao znati zašto je u suzama. Dok su sjedili i razgovarali, oboje su se osjećali kao da se poznaju cijeli život. Osjetili su prisnost jedno prema drugom. Kao da je Bog šapnuo njihovim dušama: “Ovo sam napravio za vas.”

Ubrzo su bili središte lounge partyja u zračnoj luci jer su svi letovi otkazani ili odgođeni zbog snježne oluje koja je dovela do zastoja prometa u cijeloj zračnoj luci. Kad su se nepoznati ljudi pitali koliko se dugo Chris i Jennifer poznaju, mrzovoljno su odgovorili: “Oko 48 minuta.”

Jennifer je rekla: “Postojala je zanimljiva veza. Nekako smo se pogledali i rekli: ‘Gdje si bio?’

A chance encounter in an airport lounge led to love. "We kind of looked at each other and said, 'Where have you been?'"

Objavljuje CNN InternationalČetvrtak, 18. studenoga 2021.

VIDI OVO: Ovako Bog spaja muža i ženu

Ljubavna priča o zračnoj luci iz stvarnog života

Chris je bio odlučan pomoći Jennifer da stigne na vjenčanje svoje najbolje prijateljice. Razgovarao je s osobom iz zrakoplovne tvrtke i uspio je dobiti let koji bi stigao sat vremena prije vjenčanja. Prije nego što se ukrcala na let, razmijenili su kontakt podatke i Jennifer je obećala da će ostati u kontaktu. Zbog Chrisova truda stigla je na vjenčanje na vrijeme.

Tri tjedna kasnije, par je otišao na prvi spoj. Tri mjeseca kasnije rekli su: “Da.”

Njihova burna ljubavna priča tu ne prestaje. 18 godina kasnije i dalje su u braku i sada su roditelji dvoje tinejdžera.

Ova lijepa ljubavna priča nas podsjeća na to kako nas je Bog prvi zavolio. Poslao je svoga Sina da umre na križu kako se nikada ne bismo odvojili od Njegove ljubavi. Isus je Zaručnik Svoje Crkve koji je uvijek uz nas. Kako lijep, dragocjen dar za sve nas.