Netko je ukrao ženin automobil, a s njim i njezinog 3-mjesečnog sina

Netko je ukrao ženin automobil, a s njim i njezinog 3-mjesečnog sina kojeg je nakratko ostavila u njemu. „Mislila sam da ga više nema“, rekla je majka. 

Gena Wilson iz Illinoisa u SAD-u doživjela je najgoru noćnu moru svakog roditelja nakon što je brzo otišla u kuću po nešto što je zaboravila. Budući da je znala da će joj za to trebati samo koja minuta, ostavila je auto upaljen, a u njemu i svog 3-mjesečnog sina, Ghyadija. 

No kada se Gena vratila, srce joj je stalo – ispred kuće nije bilo automobila. Netko je ukrao njezin automobil, a s njim i njezinog sina. 

„Mislila sam da ga više nema“, rekla je majka. 

Gena je odmah pozvala policiju te je odmah započela potraga. Kada su Brittney Ford i njezina teta, Jenny Mawhee, čule vijesti, srce im se slomilo. Te su dvije žene tada odlučile same otići u potragu za dječakom. 

🚩Found Safe 🚨AMBER ALERT🚨Ghyadi Jaber (3 months old)Last seen Mar 26, 2021 in Alton, ILVehicle:2001 Chevrolet…

Objavljuje Attempt to LocatePetak, 26. ožujka 2021.

„Da je to bila moja beba, htjela bih da ju svi traže“, rekla je Jenny. 

To djelo nesebične predanosti bilo je točno ono što je Bogu trebalo da vrati malenog dječaka kući. 

Unatoč hladnoći, Jenny i Brittney su se vozili s otvorenim prozorima. Nadale su se da će vidjeti ili čuti nešto što bi im pomoglo pronaći dijete. Uskoro im je Bog dao točno to! 

VIDI OVO: Majka je u crkvi otkrila zašto njezina beba nikada ne plače, a slomit će vam srce

Bebin plač je dolazio iz jarka

Brittney je usporila svoj auto kada je začula dječji plač. Zvukovi su dolazili iz jarka pokraj ceste. Brittney je odmah izašla iz automobila i krenula u smjeru plača. Tada je ugledala nešto užasno! 

Licem prema dolje, u jarku, ležao je nestali dječak! 

Navodno je lopov, nakon što je ukrao auto, izbacio van dječaka kao da je smeće. Policija je procijenila da je dijete bilo vani dva do tri sata. Maleni Ghyadi je odmah prevezen u bolnicu, bio je pothlađen te je imao pokoju ogrebotinu i masnicu. 

Na svu sreću, dvije nesebične žene su uspjele pronaći dječaka baš na vrijeme. Gena Wilson nema nikakve sumnje da njezin sin ne bi bio živ da nije bilo njih. Ona ne može dovoljno zahvaliti Brittney i Jenny za njihovu predanost u potrazi za njezinim sinom. 

„Bilo je to potpuno nesebično“, rekla je, „Uzela je malo vremena da potraži moju bebu iako ima i svoju obitelj.“ 

No, Brittney je samo slijedila svoje srce. 

Rekla je „Iako to nije bilo moje dijete, moje je srce potonulo jer niti jedna majka ne bi morala prolaziti nešto takvo.“ 

Na svu sreću, Brittney i njezina teta su slijedile Božje upute u potrazi. Zbog toga je maleni dječak sada kod kuće, gdje i treba biti, te je potpuno zdrav i siguran. 

„(…) ne starajte se samo svaki za svoje, nego i za ono što se tiče drugih!“ (Filipljanima 2,4). 

NAJNOVIJE!