Nevjerojatan baby boom u policijskoj postaji: Šerifov ured se povećao za 15 novih članova obitelji
Snimka zaslona: Facebook

Iako je natalitet počeo opadati u Sjedinjenim Državama i mnogim zemljama svijeta, čini se da to nije slučaj u jednom od okruga u američkoj državi Kansas, gdje se šerifov ured u godinu dana “povećao” za čak 15 članova obitelji.

Na preslatkoj fotografiji objavljenoj na Facebook stranici ureda šerifa okruga Boone, policajci se mogu vidjeti sa svojim preslatkim mališanima.

Objava je izazvala val lijepih komentara u kojima su ljudi iskazivali svoju zahvalnost za posao koji policajci obavljaju. Netko je komentirao da su ti mladi roditelji dali novu generaciju prekrasnih ljudi.

Velika obitelj

Narednik Chris Hull je rekao: “Znali smo da će biti hrpa beba rođenih u isto vrijeme i čekali smo da dobijemo ovakvu fotografiju. Bit će zabavno gledati djecu kako rastu u istoj dobi i kako pomažemo jedni drugima.”

Zamjenik Jake Bolton, na slici sa svojom prvom kćeri, čija supruga očekuje dječaka, dodao je: “To nas zbližava kao odjel – pogotovo što imamo djecu iste dobi koja će odrastati zajedno i zabavljati se.”

Nadajmo se da će policajci potaknuti druge da se odvaže imati djecu, bez obzira na lijepe i teške trenutke u njihovom odgoju.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare