kršćanska djeca u džamiji
Foto: Dnevno.hr

Na internetu se ovih dana pojavila fotografija koja je šokirala europske kršćane, a snimljena je u džamiji u njemačkom gradu Rendsbergu.

Slika koja je šokirala Europu snimljena je u Rendsburgu a prikazuje trinaestogodišnju djecu koji su imali obvezu posjetiti džamijiu u sklopu predmeta geografije. I ne samo, to. U džamiji oni su se učili klanjati Allahu.

Nemali broj njemačkih roditelja usprotivilo se takvom naučavanju djece, te svoju djecu nisu pustili u školu taj dan jer ne žele indoktrinaciju svoje djece u džamijama.

Te roditelje sada očekuje kazna od 300 eura jer kako Vlasti kažu nije na roditeljima da odlučuju koji je će predmet djeca slušati! Ova priložena fotografija na kojoj kršćanska djeca pod nastavom klanjaju možda bi i mogla biti sagledana u ‘duhu tolerancije’ kada se iza nje ne bi istovremeno zabranjivalo kršćanstvo u srcu Europe.

Naime, integracija europskih kršćana u islamsku kulturu događa se u trenutku kada se događa zabrana kršćanskih obilježja, križeva, molitve, vjeronauka, kad se istovremeno na sve strane “kršćanske” zemlje EU i SAD se nasilno raskrštavaju od strane vlastitih vlada. Na Bliskom Istoku kršćane se masakrira i istrebljuje godinama i na to svi šute, cijeli zapad.

Na Zapadu se Božić više ne smije nazivati Božić, a jaslice se zabranjuju na javnim površinama, radi se problem oko bilo kakvog spomena Boga i kršćanskih vrijednosti, pa čak i kulturno-povijesnih na kojima je  izgrađena cijela europska civilizacija.

Naravno, taj paradoks obrnute integracije u kojoj se Europljani prisiljavaju na prihvat potpuno stranog islama te sustavno urušavanje kršćanskih vrijednosti nije slučajan! To dokazuje i ova suluda fotografija, o kojoj svijet šuti. Više o ovome pročitajte na Dnevno.hr.

IZVORDnevno.hr