Kaže Isus: ‘Prepoznat ćete ih po plodovima!’ I zlo i dobro, naravno! Znate li koji je pravi plod demokracije o kojoj se toliko bruji?

Više od 58 milijuna ubijene, raskomadane djece – njihova brutalna smrt plod je ‘slobode, bratstva i jedinstva’ koje je u petak proslavio SAD.

Da, dobro ste čuli. Barack Obama u petak je poslao zastrašujuće priopćenje medijima u kojemu se kaže da je 22. siječanj dan SLAVLJA a slavi se 43 godine ubijanja djece koje je krenulo poznatim sudskim slučajem ‘Roe protiv Wadea’ – sudske odluke koja je u SAD-u omogućila neograničen abortus svima, bez obzira na godine majki kao i na starost djeteta u utrobi majke.

U pisanoj izjavi koja slavi ubijanje milijuna dječaka i djevojčica abortusom, kaže Obama, slavi se mogućnost izbora i ispunjenje snova. Zanimljivo, samo dva dana prije, na stotine tisuća prosvjednika izašlo je na ulice Washingtona prosvjedovati protiv ovog nehumanog zakona koji je u 43 godine doslovno poubijao (kasnije se saznalo da se raskomadalo te preprodalo) na milijune djece, točnije više od 58 milijuna Božje dječice.

 

Tko to može slaviti? Vampiri? Čini se da se pred očima cijelog planeta i na vrhu svijeta odigrao bal vampira, onih koji slave smrt, bolesnu smrt nerođene djece, i da to baš nikome nije važno. Osim naravno Pro-Liferima čiji je ‘Marš za život’ opet tradicionalno prešućen u vodećim svjetskim medijima za razliku od Obame koji je svoj bal smrti i slavlje smrti promovirao na sva zvona.

Kako tužno, kako strašno. Sudski slučaj koji je legalizirao ubojstvo djeteta u utrobi majke sve do 9. mjeseca trudnoće za Obamu je vrh, vrh slobode, jer kako kaže, ‘od tog trenutka majke mogu ispuniti svoje snove  i upotpuniti svoju slobodu’.

‘U Americi, svatko od nas zaslužuje prava, slobode i mogućnosti da ispuni svoje snove’, napisao je Obama u svom priopćenju u kojemu je naravno prešutio da je tim zakonom ugašen život kao i sva prava i snovi milijuna nikad rođene djece koja su ubijena na stravične načine – LEGALNO.

Također, ovo priopćenje i poziv na slavlje smrti došlo je nekoliko dana nakon što je ‘vampir’ Obama stavio veto na zakon koji je izglasao američki kongres protiv financiranja Planned Parenthooda – klinika koje su prošle godine uhvaćene u prodaji organa abortirane djece. Tim potezom Obama je zapečatio sudbinu ‘malih ljudi’ i omogućio neometano daljnje poslovanje koje se odnosi na ubijanje beba i prodaju njihovih organa. Također, tim postupkom jasno je definirana i ‘sloboda vampirske demokracije’ koju Obama slavi!

Jedan čovjek, očito žedan krvi u svojim rukama drži živote milijuna djece, koje u svjetlu demokracije, ubija, komada a kako se sada čini, javno i ritualno slavi na vrhu ovog pokvarenog svijeta koji nesnošljivo šuti na smrt najmanjih od nas!

IZVORDnevno.hr